Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya’dan sonra Kırmızı Oda’yı parlatacak yeni bir sürpriz isim geliyor

Erkan Petekkaya’dan sonra Kırmızı Oda’yı parlatacak yeni bir sürpriz isim geliyor

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünü Binnur Kaya’nın oynadığı Kırmızı Oda dizisine Erkan Petekkaya’nın geri dönüşünden sonra diziye yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Ali Sadi’nin geçmiş hayatında çok büyük etkisi olan bir karaktere başarılı oyuncularımızdan Hülya Şen hayat verecek. Son yıllarda Avlu dizisiyle çıkış yapan Hülya Şen, bir süredir sağlık sorunları nedeniyle ekranlardan uzak kalmıştı.

Erkan Petekkaya’dan sonra Kırmızı Oda’yı parlatacak yeni bir sürpriz isim geliyor 7

2004 yılında “Zerda” dizisinin setine giderken acı bir trafik kazası geçiren Hülya Şen, iyileşebilmek için bir dizi ameliyat geçirmiş fakat tam olarak iyileşememişti. 5 ay önce, temmuz ayında kalça protezi için bir kez daha ameliyat masasına yatan oyuncu, operasyonun ardından bir süre fizik tedavi gördü.

Hülya Şen sağlığına kavuştu

53 yaşındaki Hülya Şen’in Adana Ortopedia Hastanesi’nde geçirdiği başarılı ameliyat ve tedavi süreci sonrasında sıkıntılı günlerini tamamen geri bıraktığı ve yıllar sonra önce sağlığına sonra çok özlediği tiyatro sahnelerine kavuştuğu öğrenildi.

Sağlık sorunlarını atlatan ve setlere bomba gibi dönecek olan Hülya Şen seyirciyi görüntüsüyle şaşırtacak. Başarılı oyuncu 2019 yılında Aşk Ağlatır isimli dizide Nihal Özben’i, 2020 yılında Şeref Sözü dizisinde Hicran Adabeyli’yi canlandırmıştı.