Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş, tüm Türkiye’nin gündem konusu kara rağmen TT listesinde birinci oldu!

Üç Kuruş, tüm Türkiye’nin gündem konusu kara rağmen TT listesinde birinci oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV dizisi Üç Kuruş, yeni bölümüyle dün akşam ekrandaydı. Dışarıda lapa lapa kar yağarken izleyiciler evlerinde Üç Kuruş seyretti. Dün akşam Üç Kuruş, tüm Türkiye’nin ana gündem konusu olmasına rağmen Twitter’daki TT listesinde birinci olmayı başardı.

Şiddetli kar yağışı ve soğuk hava tüm Türkiye’yi etkisi altına aldı. İnsanlar yollarda, havaalanlarında mahsur kaldı. Dolayısıyla dün, tüm Türkiye’nin ana gündem maddesi kar idi. Karla ilgili etiketler de TT listesinde önemli yer tuttu.

Ancak Üç Kuruş, karın gündemdeki ağırlığına rağmen TT listesinde birinci oldu. Üç Kuruş her ne kadar Twitter gündeminde yer alsa da reytinglerde bir türlü istenilen başarıya ulaşamıyor. Bu durum da dizi ekibine büyük sıkıntı yaratıyor.

Üç Kuruş, tüm Türkiye’nin gündem konusu kara rağmen TT listesinde birinci oldu! 7

İlk bölümüyle izleyicileri bambaşka bir hayata, romanların dünyasına götürdüğü için büyük merak uyandıran dizi ilerleyen bölümlerde bu başarısını sürdüremedi. İzleyiciler dizinin konusunun içine bir türlü giremediklerinden şikayet etti.

Üç Kuruş’un en büyük şanssızlığı belki de, selefi Çukur’la karşılaştırılmasıydı. Üç Kuruş’tan önce ekrana gelen ve yine Ay Yapım tarafından çekilerek Show TV’de yayınlanan Çukur, tüm Türkiye’yi etkisine almış, fenomene dönüşmüş bir diziydi. Dolayısıyla izleyiciler daha ekrana gelmeden önce diziyi Çukur’la karşılaştırmış, beklentisini yüksek tutmuştu.

Ancak dizi beklentileri karşılamadı. İzleyici hayal kırıklığı yaşadı. Üç Kuruş’u Çukur’la karşılaştırmaya da devam etti. Şu an geldiği noktada Üç Kuruş, tüm iddiasına rağmen reytinglerde ortalamaya yakın puan alan bir dizi. Öyle ki absürt hikayesiyle kimi zaman alay konusu olan Yasak Elma bile Üç Kuruş’un önüne geçmiş durumda.

Dolayısıyla tüm bu gelişmeler Üç Kuruş dizisi için tehlike çanlarının çalmaya başladığını gösteriyor.