Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’de yayınlanacak Okul Yolunda dizisi kadrosuna yeni isimler katılıyor

ATV’de yayınlanacak Okul Yolunda dizisi kadrosuna yeni isimler katılıyor

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koliba Film tarafından çalışmaları sürdürülen, Atv’de ekranlarında yayınlanacak Okul Yolunda dizisi yeni isimlerle birlikte güç kazanıyor.

Yapımcılığı Koliba Yapım tarafından üstlenilen ATV’nin yeni dizisi Okul Yolunda için bu hafta sete çıkması planlanıyordu. Fakat senaryosunu Filiz Alpgezmen’in yazdığı, yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturacağı dizi kar engeline takıldı.

Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Hande Kaptan, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, İlker Sami Kılıç, Ozan Güçlü gibi isimleri bir araya getirecek dizi ekibine yeni isimler katıldı. Yeni bilgilere göre dizide Cenk Hakan Köksal, Oktay Korunan, Ece Koroğlu ve Serpil Gül’de yer alacak.

1982 Erzincan doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Cenk Hakan Köksal, en son olarak ATV’de yayınlanan Canevim dizisinde Fikret karakterini canlandırmıştı. Ayrıca Hakan Köksal, Diriliş: Ertuğrul, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Gamsız Hayat dizilerinde yer aldı.

1965 İstanbul doğumlu usta oyuncu Okday Korunan, 1988 yılında başladığı Devlet Tiyatroları oyunculuğuna sinema ve dizi dünyasıyla devam etti. Birçok dizide yer alan oyuncu, son olarak Saygı dizisinde A.T Baltacı karakterini canlandırdı. Yahya Kemal’in bir oyunu olan Kendi Gök Kubbemiz ile tiyatro severlerin yakından tanıdığı isim bir süredir dinleniyordu.

1978 doğumlu tiyatro ve dizi oyuncusu Ece Koroğlu, son olarak geçen sezon Star TV’de yayınlanan Kazara Aşk dizisinde oynadı. Daha çok tiyatro oyunlarında boy gösteren ve kitap seslendirmesi yapan güzel oyuncu; Her Şey Yolundaymış Gibi, Düdüklüde Kıymalı Bamya, Cadılar ve Hamlet Makinesi oyunlarında rol aldu.

1962 Ankara doğumlu tiyatro sanatçısı Serpil Gül’ün ilk dizi deneyimi 2006 yılında Kırık Kanatlar oldu. Usta oyuncu daha sonra Böyle Bitmesin, Benim İçin Üzülme, Hayata Beş Kala, Yaralı Yürek, Ölene Kadar ve son olarak Masumlar Apartmanı’nda Meryem karakterine hayat verdi.

Hem tecrübeli isimleri hem de genç oyuncuları ile dikkat çeken Okul Yolunda’nın Şubat-Mart aylarında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Dizi ayrıca kadına şiddet ve çocuk gelin konularını öne çıkartacak hikayesiyle büyük dikkat çekecek gibi görünüyor.

Son yılların kanayan yarası olan kadına şiddet konusunda farkındalık yaratması beklenen dizinin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilecek.