Ana sayfa Dizi Haberleri Erkek Severse dizisinin kadrosu güçlendikçe güçleniyor!

Erkek Severse dizisinin kadrosu güçlendikçe güçleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformu için hazırlanmakta olan Erkek Severse, bir romantik komedi hikayesi olacak. Romantik komedi dizilerinin en iyi senaristi olarak bilinen Aslı Zengin, bir süredir senaryo üzerine çalışıyor.

45 dakikalık bölümler halinde yayınlanacak olan dizinin çekimlerine yakında başlanacak. Şu anda yapım ekibi oyuncu kadrosunu tamamlamaya çaba harcıyor. Erkek Severse dizisinin oyuncu kadrosunu gören de büyük şaşkınlık yaşıyor! Diziye üst üste yeni isimler katıldı ve çok etkileyici oyuncular bir araya geldi.

Alperen Duymaz proje için ilk ismi netleşen isim olmuştu. Ardından ise Büşra Develi’nin yeni sezonda Erkek Severse dizisinde yer alacağı ortaya çıktı. Sonrasında ise Yasemin Allen”in de dizinin kadrosuna dahil olduğu bilgisi geldi. Bu 3 başarılı isme bir usta isim daha katıldı.

Erkek Severse dizisinin kadrosu güçlendikçe güçleniyor! 7

Bugüne kadar birçok dizide çok farklı rollerde izlediğimiz Tolga Güleç, ekibe katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kenan karakterinin eniştesi olarak Tolga Güleç’i izleyebileceksiniz.

Dizide Kenan karakterini Alperen Duymaz canlandıracak. Ünlü oyuncu Son Yaz dizisinin ardından 19 Kasım’da yeniden sete çıkacak.