Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş, Afili Aşk ve Sen Çal Kapımı gibi Aşk Mantık İntikam’da başardı!

Erkenci Kuş, Afili Aşk ve Sen Çal Kapımı gibi Aşk Mantık İntikam’da başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Aşk Mantık İntikam isimli diziyi kutlamak şart. Bir romantik komedi hikayesinin güçlü yapımların karşısında ayakta durabiliyor olması bile çok önemli bir başarıdır.

Yaz döneminde başlayan ve milyonları etkilemeyi başaran dizinin başrolünde Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi bir arada bulunuyor. İkilinin etkili işbirliği ve uyumları dizinin bu noktaya gelmesinin nedenlerinden birisi oldu.

Aşk Mantık İntikam yaz döneminin bir numaralı yapımı oldu. Hatta Eylül ayında daha güçlü reytingler elde ederek kış sezonunun başlangıcında rakipleri ile iyi bir mücadele içine girdi.

Aşk Mantık İntikam’ın hikayesine yönelik birçok eleştiri son haftalarda yoğunlaşmış olsa da dizinin hayranları sadakatini sürdürüyor.

Ozan ve Esra karakterlerinin aşk hikayesine yönelik olarak izleyici ilgisinin önemli diziler karşısında sürebiliyor olması büyük bir başarıdır.

Önceki sezonlarda Erkenci Kuş, Afili Aşk ve Sen Çal Kapımı gibi romantik komedi dizilerinin başarısını Aşk Mantık İntikam da tekrarlıyor. Romantik komedi yapımlarının birçoğu ekranda kısa süre kalabilirken, bazı yapımlar ise aradan sıyrılabiliyor.

Bunu yıllardır görüyoruz ve bu sezon da Aşk Mantık İntikam’ın ayakta kalmayı başardığına şahit oluyoruz.

Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, Aziz, Kıbrıs Zafere Doğru gibi birbirinden iddialı dizilerin yayınlandığı Cuma akşamları Fox TV’nin dizisi adeta varlık savaşı veriyor.

Aşk Mantık İntikam dizisi 12 Kasım akşamı 21. bölümü ile yayındaydı. Tüm kişiler kategorisinde dördüncü sırada yer alan dizi, ortalamanın üzerinde bir reyting aldı. AB grubunda beşincilik elde eden dizi ortalamanın altında kalırken, ABC1’de ise ortalama bir reyting ile yedincilik geldi.

Kış sezonunun en sert dönemi başlamasına rağmen Aşk Mantık İntikam’ın izleyici sadakati sayesinde yerinde duruyor olması önemli bir başarı olarak kabul edilmeli.