Ana sayfa Sosyal Medya Ertan Saban, Atatürk rolü için imajını değiştirdi!

Ertan Saban, Atatürk rolü için imajını değiştirdi!

tarafından ker_def

Usta oyuncu Ertan Saban, bir kez daha ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırmak için kamera karşısına geçiyor. Daha önce “Balkan is Not Dead” isimli filmde Atatürk rolünü canlandıran oyuncu, bu sefer de yeni sinema filmi Bir Cumhuriyet Şarkısı için hazırlıklar yapıyor.

Mustafa Kemal Atatürk’ün hikayenin kahramanı olduğu Bir Cumhuriyet Şarkısı isimli sinema filmi için iddialı bir oyuncu kadrosu bir araya geldi.

Ertan Saban’ın yanı sıra; Salih Bademci, Ahmet Rıfat Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür ve Bensu Soral ve Okan Yalabık gibi isimler bu proje için bir araya geldi.

Ertan Saban, Atatürk rolü için imajını değiştirdi! 7

Oyuncuların bir araya geldiği okuma provasında görüntülenen Ertan Saban, yeni rolü için imajını değiştirdi.

Sarı saçları ile dikkat çeken ve Atatürk rolü için hazırlıklara başladığı anlaşılan Ertan Saban, böyle önemli bir rol için yoğun bir hazırlık aşamasında geçiyor.

Ertan Saban, tüm ekip arkadaşları ile bir araya geldiği filmin provasında rolün detaylarını çalıştı.

İzleyicileri Türkiye’nin 1930’lu yıllardaki haline götürecek olan Bir Cumhuriyet Şarkısı isimli sinema filmi için mekan, kostüm, saç ve makyaj çalışmalarının ardından çekimler de başladı. Filmin 2024 yılı sonlarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.