Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay’ı yeni dizisinde çok farklı bir rolde göreceksiniz!

Nurgül Yeşilçay’ı yeni dizisinde çok farklı bir rolde göreceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, ara vermeden yeni projelerle kariyerinde farklı adımlar atıyor. Afra Saraçoğlu ile birlikte tiyatro sahnesine çıkan oyuncu, 5 yılın ardından yeniden hayranları ile bir oyunda buluşmanın keyfini yaşıyor.

Nurgül Yeşilçay, uzun süredir arzu ettiği tiyatroya geri dönüşünün yanı sıra dizi projelerinde de yer almaya devam edecek. Oyuncu, geçen sezon Kefaret isimli Fox TV dizisinde Zeynep karakteri ile büyük ilgi görmüştü.

Yeni sezonda ise Nurgül Yeşilçay’ı bir polis karakterinde izleyeceksiniz. Oyuncu, sorunlu bir polis olarak izleyici karşısına çıkacak ve bu yeni hikayede yeni bir deneyim yaşayacak.

Hem sorunlar yaşayan bir polis hem de yaşanan bir kayıp olayının peşinden gitmesi ve farklı bir dram hikayesini Son Nefesime Kadar isimli yapımda bulabileceksiniz.

Nurgül Yeşilçay’ı bu dizide Ertan Saban ile partner olarak izleyeceksiniz. Bu partnerlik tercihi de çok dikkat çekici oldu. Pastel Film tarafından Fox TV için hazırlanan Son Nefesime Kadar isimli yeni dizi için oyuncu arayışlarına devam ediliyor.

Emre Kınay, Baran Bölükbaşı ve Begim Birgören ile de dizi için anlaşmalar yapıldığı ortaya çıktı.