Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler o huyunu oğluna da geçirmiş! Hilmicem İntepe’den selfie sürprizi, Murat Yıldırım’dan klas haller!

Eser Yenenler o huyunu oğluna da geçirmiş! Hilmicem İntepe’den selfie sürprizi, Murat Yıldırım’dan klas haller!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin instagram pozları, takipçilerinin de markajında. Özellikle dizilerle ekranlara gelen oyuncuların popülerlikleri tartışılmaz. Pek çok genç ve popüler oyuncunun instagram sayfaları, merakla takip edilmekte. Son dönemin sevilen ve başarılı genç oyuncularından Hilmi Cem İntepe’nin son paylaşımına bakalım öncelikle.

Oyuncu şu sıralar atv’de ekrana gelen Maria ile Mustafa dizisinde oynuyor. Brezilyalı oyuncu Jessica May ile kamera karşısına geçen Hilmicem İntepe, sosyal medyaya tam ısınamamış olsa da yine de yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mutlu ediyor.

Bu nedenle de ara sıra gelen paylaşımlarına takipçilerinden büyük bir ilgi var. Oyuncu, sanki biraz da mahçup bir edayla selfie çekilip koymuş son olarak…

O zaman selfie ????

Eser Yenenler o huyunu oğluna da geçirmiş! Hilmicem İntepe'den selfie sürprizi, Murat Yıldırım'dan klas haller! 9

Takipçilerini son paylaşımıyla güldüren Eser Yenenler ise oğlu ile poz vermiş. Oyuncu, ikinci kez baba olmaya hazırlanırken, minik oğlu ile evde kucak kucağa oturdukları o keyifli anın fotosunu paylaşmış.

Eser Yenenler ve oğlunun koltukta hayli rahat bir şekilde yayılarak oturmaları da dikkat çekiyor. Yenenler, bu duruma esprili bir gönderme ile paylaşımını yapmış…

Yayılmak genetiktir.

Eser Yenenler o huyunu oğluna da geçirmiş! Hilmicem İntepe'den selfie sürprizi, Murat Yıldırım'dan klas haller! 10

Şu sıralar Ramo dizisiyle gündemde olan Murat Yıldırım ise bir motorsiklet önünde verdiği pozuyla dikkat çekti. Oyuncu, çok etkin bir sosyal medya kullanıcısı değil. Son yaptığı paylaşımda ise hayli klas görünüyor. Sizce de öyle değil mi?

???? @yusufcanozpht

Eser Yenenler o huyunu oğluna da geçirmiş! Hilmicem İntepe'den selfie sürprizi, Murat Yıldırım'dan klas haller! 11