Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde herkesi rahatsız eden belirsizlik!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde herkesi rahatsız eden belirsizlik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz altıncı sezonu da geride bıraktı…Dizinin güçlü bir hikayesi ve etkileyici bir atmosferi bulunuyor. Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise büyük bir sirkülasyon yaşanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin altıncı sezonunda çok önemli oyuncuların kadrodan ayrılması da dikkatlerden kaçmadı. Sağlık sorunları nedeniyle Sabina Toziya, Dilşad Şimşek, Sanem Çelik, Savaş Özdemir, Ali Sürmeli, Ali İpin ve Pelin Akil kadroda artık yok…

Yedinci sezonu ile ekrana yeniden damga vurması beklenen dizinin senaryosu için yoğun bir hazırlık sürdürülüyor. Ancak önemli bir belirsizlik de izleyicileri rahatsız ediyor. Bu belirsizlik İlyas Çakırbeyli karakteri ile ilgili.

Hikayesini kendisinin yazdığı ve Deniz Işın ile de başrolünde yer aldığı Anka filminin çekimlerinde yer alan Ozan Akbaba’nın diziden ayrılabileceği iddiaları ortaya atılmıştı. Bu durum EDHO hayranlarının canını çok sıktı. Dizinin sıkı takipçileri İlyas karakterini çok seviyor ve gitmesini de hiç istemiyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde herkesi rahatsız eden belirsizlik! 6

Ozan Akbaba’nın henüz yedinci sezon için anlaşma yapmadığı ve ayrılma ihtimalinin de bulunduğunun ortaya çıkması büyük bir belirsizlik de yarattı. Akbaba’nın diziye dönüp dönmeyeceğini hayranların merakla beklemeye devam ediyor.

Ayrıca dizinin ekibinde büyük değişimler olması ve hikaye gereği de yeni karakterler ile birlikte yeni isimlerin de diziye katılması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi dizi ekibinin Ağustos sonu gibi bir araya gelerek çekimlere başlaması ve Eylül sonunda da yedinci sezondan ilk bölümün izleyici ile buluşması planlanıyor.