Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisiyle çıkış yapan Deniz Işın, projeden projeye atlıyor!

Sefirin Kızı dizisiyle çıkış yapan Deniz Işın, projeden projeye atlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranlarının 2019 yılında yayınlanan Her Yerde Sen isimli romantik komedi yapımında izlediği Merve karakterini Deniz Işın canlandırmıştı. Oyuncu bu rolü ile dikkatleri de üzerine çekti. Atiye ve İyi Günde Kötü Günde maceraları da yaşayan oyuncu, en çok da Sefirin Kızı dizisinde öne çıktı.

Kısa süren Sefirin Kızı macerasında Sahra karakterini izleyiciler çok beğenmişti. Sadece 8 bölüm hikayede kalmış olmasına rağmen Deniz Işın, bir anda büyük bir çıkış yaptı ve geniş kitleler tarafından tanındı.

Sefirin Kızı’nın ardından Masumiyet isimli 13 bölüm süren ve kadına şiddet konusunda farkındalık yaratan Fox TV dizisinde İrem karakterine hayat veren ünlü oyuncu, ayrıca Eee Sonra? isimli mini bir dizide de rol yaptı…

Deniz Işın, Leyla ile Mecnun projesinin Exxen için yapılan çekimlerinde de boy gösterdi ve Leyla karakterini kaptı… Şimdilerde projeden projeye geçiş yapan oyuncu hem Leyla ile Mecnun dizisinde yer alıyor hem de Ozan Akbaba ile birlikte Anka filminde başrolde bulunuyor.

Sefirin Kızı dizisiyle çıkış yapan Deniz Işın, projeden projeden atlıyor! 1

Anka filminin çekimlerine geçtiğimiz gün başlandı. Ozan Akbaba hız tutkusunu bir sinema filmine çevirdi ve Deniz Işın ile de başrolde buluştu. Murat ve Zümrüt karakterlerinin hikayesi de merakla bekleniyor.

Anka filminin çekimleri bir süre daha devam edecek. Deniz Işın’ın Leyla ile Mecnun dışında başka bir dizi için anlaşma yapıp yapmayacağı da hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Ancak oyuncunun son 1 yılda müthiş bir çıkış yaptığı gerçeği de gözler önünde bulunuyor. Oyuncu bu süreçte hayran kitlesini de bir hayli artırdı. Instagram’da 1.4 milyon takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımlarına ilgi de giderek büyüyor.