Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 123. yeni bölümünde şoke eden detay!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 123. yeni bölümünde şoke eden detay!

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 123. yeni bölümü 29 Ocak Salı akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşacak. Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

123. yeni bölümde Alpaslan, Hızır Çakırbeyli’nin kararını cezaevindeki İlyas’a iletiyor.

İlyas ise yeğeni Alpaslan’a rest çekerek ‘Bulunduğum yerde eğer bir uzlaşma sağlanacaksa onu ben sağlarım reis’ diyor.

Kardeşi Alpaslan’a cezaevinde bir şey olmasından korkan Hızır hasımlarıyla yapacağı sulh anlaşmasını kabul ediyor.

EDHO’da İlyas, Alpaslan ve Hızır’ın arası açılacak mı?

İlyas Çakırbeyli’nin cezaevine girmesinin ardından Çakırbeyliler’de dengeler değişmeye başladı. Hızır, artık ailenin reisi olarak yeğeni Alpaslan’ı görevlendirirken, bir yandan da İlyas’a zarar gelmemesi için hasımlarıyla anlaşma yapmak zorunda kaldı.

EDHO yeni bölümde de Hızır’ın ‘Akan kanı durdur Alpaslan’ sözü dikkat çekiyor. Alpaslan ise İlyas’a bir şey olmaması için yeni yollar arıyor. Alpaslan, İlyas’a ‘Hasımlarımızla dışarda bir uzlaşma yaşandı.Bu içeriyi de kapsayacaktır’ diyor. Alpaslan’a rest çeken İlyas’ın ise ‘Bulunduğum yerde eğer bir uzlaşma sağlanacaksa onu ben sağlarım reis’ sözleri aile arasındaki anlaşmazlığın fitilini ateşliyor.

Masadaki toplantıda adamlarıyla konuşan Hızır, düşmanlarıyla işbirliği talebinin olumlu karşılanmaması üzerine ‘İster İlyas gibi sözümü dinlemeyip savaşırsınız, ister sulh yapıp anlaşırsınız. Ama İlyas’a bir şey olursa hesabını sizden sorarım’ sözleriyle herkese meydan okuyor.