Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin dizisi de final yaptı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin dizisi de final yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV’de Benim Hayatım dizisinde ani final şoku! atv’nin 7. bölümünü iptal ettiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapımcısı ve yönetmeninin projesini  yürüttüğü Benim Hayatım dizisi ne yazık ki, izleyicilere veda etti. BVB Yapım’ın sahibi Bahadır Özdener, Benim Hayatım’ın yapımcısıydı. Onur Tan da dizinin genel yönetmeniydi. İkili atv’de iptal edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 6 sezonuna damga vuran isimlerdi.

Başrolünde yine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi karakteri ile izlediğimiz Savaş Özdemir’in olduğu dizide, Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak başrolde yer aldı. Dizinin dram dolu hikayesi ne yazık ki izleyicilerden yeterince karşılık bulamadı.

Düşük reytingler elde eden Benim Hayatım dizisi için final beklentisi vardı ama 6. bölümde aniden final yapacağını kimse bilmiyordu. Star TV’de 9 Aralık akşamı yayınlanan 6. bölümün final olduğunun anlaşılması izleyicileri fazlası ile şaşırttı.

Star TV ekranında yayınlanan bir dizi daha böylelikle veda etmiş oldu. Kanalın Salı akşamları yayınladığı Sana Söz dizisi için de gelecek hafta yayınlanacak 7. bölümde final kararı alındığı ortaya çıktı.

Star TV, bu sezon 4. dizisine de veda etmiş oluyor. Kazara Aşk, Ada Masalı, Benim Hayatım ve Sana Söz dizileri ne yazık ki ekran maceralarını noktaladı.