Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz veda edince Ozan Akbaba için yeni bir heyecan başladı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz veda edince Ozan Akbaba için yeni bir heyecan başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Akbaba’yı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin en sevilen karakterlerinden İlyas Çakırbeyli olarak atv ekranında izliyoruz. 6 sezondur süren dizi, güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları ile fenomen olmayı başardı.

EDHO, yedinci sezonuyla da izleyicileri ile buluşacak. Haziran ayında 199. bölümü ile birlikte sezon finali yapan dizinin ardından oyuncular dinlenmeye çekilmiş ve tatile gitmişti. Ancak bazı isimler yaz aylarında çalışmayı tercih ediyor. Bu isimlerden birisi de Ozan Akbaba oldu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ozan Akbaba (@ozanakbaba)’in paylaştığı bir gönderi

Ünlü oyuncu, zaten bir dönem hem kamera arkasında olduğu hem de oyuncu olarak yer aldığı sinemada yine önemli adımlar atmaya devam ediyor. Kendi hikayelerini de yazdığı bilinen Ozan Akbaba, dizinin sezon finalinin ardından yeni projesi için kolları sıvadı.

Instagram hesabından aldığı ileri sürüş teknikleri eğitimi ile ilgili paylaşımlar yapan Ozan Akbaba, bu sinema filmi projesine büyük önem veriyor. Akbaba hem proje tasarımını yaptığı hem de senaryosunu yazdığı Anka isimli filmde başrolü Uğur Uzunel ile paylaşacak.

Masumlar Apartmanı dizisinde Esat olarak izlediğimiz Uğur Uzunel de ileri sürüş teknikleri eğitimine katıldığı. İki ünlü ismin eğitimler sırasında bu pozu da sosyal medyaya yansıdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz veda edince Ozan Akbaba için yeni bir heyecan başladı! 7

Filmin hikayesi de ilginç; sıfırı tüketmiş bir adamın arabalara olan tutkusunu ve tekrar ayağa kalkma hikayesini Anka filminde izleyeceksiniz.