Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Akbaba paylaştı, bir fotoğraf milletin birliğini bundan daha güzel anlatamaz!

Ozan Akbaba paylaştı, bir fotoğraf milletin birliğini bundan daha güzel anlatamaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son TRT1 ekranında yayınlanan Kasaba Doktoru dizisinde başrolde yer alan Ozan Akbaba, 32 bölüm süren macerada yine başarılı performansı ile dikkatleri çekmişti. Ünlü oyuncu şu sıralarda ise deprem felaketi sonrasında yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekiyor.

Ünlü oyuncu, deprem sonrası yaşanan organizasyon eksikliklerini eleştirmiş ve tecrübesi, birikimi olan insanlara çok ihtiyaç bulunduğunu ifade etmişti. Oyuncu bu noktada Akut’un kurucusu Nasuh Mahruki’nin deneyimlerinden neden yararlanılmadığı eleştirisini de yapmıştı.

Ozan Akbaba paylaştı, bir fotoğraf milletin birliğini bundan daha güzel anlatamaz! 8

Ozan Akbaba, ayrıca instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda da deprem sonrası halkın milli bir seferberlik başlatarak, depremzedeler için ortaya koyduğu dayanışmaya dikkat çekti.

Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından deprem sonrasında yardım için seferber olanlar ülkemizin dayanışma ruhunu da bir kez daha ortaya koydu.

Ozan Akbaba da “Bir görsel tüm olan biteni daha iyi aktaramazdı. Bu millet birlik olunduğunda neleri başaracağını birçok kez kanıtladı” diyerek instagram hesabından duyduğu gururu ifade etti.

Ozan Akbaba paylaştı, bir fotoğraf milletin birliğini bundan daha güzel anlatamaz! 9

Ozan Akbaba, milletin bu birlik ve beraberlik görüntüsü hakkında duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Bu büyük, hazin olaydan millet olarak umarım bir ders çıkarmışızdır.

Ayrıca afetten yararlanmaya kalkıp yağmalama, el koyma, çalma çırpma yapandan da, yıkılan binaların kumundan, demirinden çalandan da hesap sorulacak.

Varını yoğunu, kas gücünü, ruhunu koyup canla başla çalışan tüm kişilerin, sivil toplum ve devlet kurumlarının her birinden Allah ayır ayır razı olsun…

Allah Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Milletine zeval vermesin. Bir daha böyle kara günler, anılar, üzüntüler göstermesin.”