Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı özleyenler için çok iyi bir alternatif dizi geliyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı özleyenler için çok iyi bir alternatif dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin fragman yayınlanınca beklentinin yükseldiği yeni bir dizisi var! Yalnız Kurt isimli bu dizinin fragmanı çok mesaj veriyor. Osman Sınav imzasını taşıyan dizinin hazırlıkları devam ediyor ve Cihan Ünal gibi usta bir oyuncu da uzun süredir yaşadığı Kıbrıs’tan ayrılarak sırf dizi için İstanbul’a geldi.

Cihan Ünal’ın yanı sıra Hasan Denizyaran, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Polat Bilgin, Deniz Evin, Yaprak Medine, Gökhan Soylu ve Murat Han gibi isimler ile anlaşmalar yapıldı. Özellikle mafya tarzında dizileri sevenler için Yalnız Kurt isimli yapım önemli bir açığa kapatacak.

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi ve devamında gelen Kurtlar Vadisi Pusu çok gerilerde kaldı. Hala yeni bölümleri çekilecek diye beklenen bu yapımdan ses yok. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise hem yapımcı hem de atv arasında yaşanan krize kurban edildi.

Şimdi ise atv’nin bu tür yapımları seven izleyicilerin gönlünü alacak ve onları yeniden ekranına çekecek bir dizisi var. Yalnız Kurt isimli dizi bir kahramanlık öyküsü olarak öne çıkacak.

Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan olaylara dikkat çeken fragmandan sonra diziden beklentiler daha da arttı. Bir mafya, istihbarat, siyaset konularını öne çıkartan dizinin geldiği fragmandan anlaşılıyor.

Hem Kurtlar Vadisi hem de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz benzer konularda yapılan yönlendirmeler ile dikkat çeken yapımlar oldu. Şimdi bu misyonu Yalnız Kurt üstlenecek.

Dizinin hazırlıkları devam ediyor ve yakında yeni fragmanlar ile yeni detaylar verilecek. Ancak projenin arkasında Osman Sınav imzası olması beklentinin çok yükselmesini sağladı.