Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde senaristlerin yeni planı herkesi şoke edecek!

Yasak Elma dizisinde senaristlerin yeni planı herkesi şoke edecek!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmaya devam ediyor. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümleri dikkat çekmeye devam ediyor.

Yapımcı Fatih Aksoy’un 200 bölüme kadar diziyi sürmek gibi bir planının olduğunun ortaya çıkması da önemli bir detaydı. Yasak Elma dizisinin 6. sezonda da yayınlanabileceğini gösteren bu tablonun nedeni ise izleyici ilgisinin devam etmesi.

Beşinci sezonu çok başarılı şekilde süren dizi pazartesi akşamları en iyi ikinci reytingleri alan yapım olarak öne çıkmayı sürdürüyor. Dizinin hikayesinde de önemli gelişmeler var. Özellikle izleyicileri sarsacak bir yakınlaşma dikkat çekecek.

Kumru ile Çağatay’ın yasak aşkının ortaya çıkmasının ardından Yıldız’ın boşanma isteği yerini başka bir plana bıraktı. Yıldız, Kumru’nun şahitliğinde boşanmak istemedi. Ancak yeni bölümde bu sefer boşanma isteği Çağatay’dan gelecek.

Bunun nedeni ise Kumru’nun babası Doğan ile Yıldız arasında bir yakınlaşma yaşanacak olması. Tabii ki bu yakınlaşmanın nereye gideceğini ancak senaristler bilir ama dizinin hayranları bir hayli şaşıracak.

121. bölümü merakla beklenen dizi 22 Kasım Pazartesi akşamı Fox TV ekranında yayınlanacak ve yine hikaye izleyenleri fazlası ile sarsacak.

Yıldız, Kumru’nun şahitliğiyle boşanmayı kabul etmez. Kumru ise Çağatay ve Yıldız’ın bir an önce ayrılmasını istiyordur.

Doğan ve Yıldız’ın yakınlaşması herkesin dikkatini çekerken, Kumru bambaşka bir plan yaparak bütün dengeleri değiştirecektir…