Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncusu, Kuruluş Osman dizisine geçti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncusu, Kuruluş Osman dizisine geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, atv’nin fenomen dizilerinden birisi. 6 sezondur ekranda olan diziye pek çok isim geldi, pek çoğu gitti. Dizide son dönemde dikkat çeken ayrılıklardan birisi, Tipi’nin gidişi olmuştu. Savaş Özdemir’in ayrılığı son haftaya damgasını vuran bir gelişme oldu.

Geçtiğimiz aylarda ise bir başka ölüm dikkat çekmişti. Diziye veda eden isim ile Tipi karakterini oynayan Savaş Özdemir arasındaki dostluk, sahnenin çekilişi sırasında ironik bir durum da yaşatmıştı oyunculara.

Dizide Şener Savaş’ın oynadığı Rafet’i, Tipi boğarak öldürmüştü. Bu sahne sonrasında Savaş Özdemir, rol gereği iple boğduğu arkadaşı, aynı zamanda çok yakın arkadaşı olunca, çekimler sırasında zorlandığını söyleyerek de dikkat çekmişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncusu, Kuruluş Osman dizisine geçti! 8

Tipi’nin boğarak öldürdüğü Rafet’e hayat veren usta oyuncu Şener Savaş, şimdi Kuruluş Osman dizisine transfer oluyor. Aralık ayında EDHO’dan ayrılan oyuncu, bir başka diziyle ekrana gelecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, Savaş, atv’nin bir başka fenomen dizisinde 2. Mesud karakterine hayat verecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncusu, Kuruluş Osman dizisine geçti! 9

1971 doğumlu olan Oyuncu, 1996 yılında Sır Kapısı isimli dizide ilk kez rol aldı. Sonrasında Haziran Gecesi, Cennet Mahallesi, Arka Sokaklar, Doktorlar, Geniş Aile, Muhteşem Yüzyıl, Mehmetçik Kut-ül Amare dizilerinde de rol almıştı.