Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisi finalinden sonra Ebru Şahin, kendine başka bir uğraş buldu!

Hercai dizisi finalinden sonra Ebru Şahin, kendine başka bir uğraş buldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz hafta Pazar akşamı 69. bölümüyle final yapan Hercai dizisinin ardından tüm oyuncular ve ekip çalışanları İstanbul’a döndüler. 3 sezondur ekranda olan dizinin başrolünde Akın Akınözü ile birlikte rol alan Ebru Şahin, bu dizi ile birlikte kariyerinde büyük bir sıçrama da yaşadı.

Genç oyuncu, daha önce rol aldığı dizilerden sonra Hercai ile çok daha büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. İlk kez bir başrolde yer alan Ebru Şahin, kariyerinde önemli bir dönemeç yaşadı Hercai ile.

3 yıldır dizi için Mardin’de olan oyuncu, orada pek çok dostluk da kurdu. Mardin’in muhteşem manzarası eşliğinde çekilen dizi süresince, boş vakitlerinde bölge de bol bol gezi fırsatı da buldu Ebru Şahin.

Bu süre içinde iyice alıştığı Mardin’den ayrılmak da biraz hüzünlü oldu Ebru Şahin için. Ancak artık onun için yeni bir dönem başlıyor.

Hercai dizisi finalinden sonra Ebru Şahin, kendine başka bir uğraş buldu! 9

Şimdi hayranları, onun ekrana nasıl bir dizi ve rolle döneceğini merakla beklemeye başladı. Ebru Şahin ise dizinin final bölümünün ekrana geleceği hafta boyunca setteydi.

Henüz dinlenme fırsatı bulamadı ama boşluğunu değerlendirmek için de yeni bir uğraş edindiğini instagram’dan yaptığı bir paylaşımla gösterdi.

Ahşap boyama yapan oyuncu, yoğun geçen çekimlerin ardından kendine yeni bir hobi bulmuş…

Hercai dizisi finalinden sonra Ebru Şahin, kendine başka bir uğraş buldu! 10

Hayranlarını habersiz bırakmayan Ebru Şahin, yukarıdaki fotonun ardından, aşağıda görülen paylaşımı yaptı son olarak…

Hercai dizisi finalinden sonra Ebru Şahin, kendine başka bir uğraş buldu! 11