Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonunda bir ünlü artık yok!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonunda bir ünlü artık yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle 6 sezondur buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeni sezon heyecanla bekleniyor… Dizinin 7. sezonu için yenilenen hikaye ve farklı karakterlerin de ekibe katılması bekleniyor. Bu süreçte bazı ayrılıklar da var.

Zaten Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın altıncı sezonunda birçok ayrılık yaşandı. Sabina Toziya, Dilşad Şimşek, Sanem Çelik, Savaş Özdemir, Ali İpin, Ali Sürmeli gibi ünlü isimler bir bir diziye veda etti.

atv dizisinden kopuşların altıncı sezonda bu kadar fazla olması da dikkatlerden kaçmadı. Dizinin 7. sezonu öncesinde İlyas Çakırbeyli olarak izlediğimiz Ozan Akbaba’nın durumunun da henüz netleşmemiş olması izleyicileri kaygılandırılıyor. Şu sıralarda Anka filmini çeken Ozan Akbaba ile ekibin yeniden görüşme yapacağı ve diziye devam edip etmeyeceğinin de Eylül ayında netleşeceği belirtiliyor. Ancak bir ünlü isim çoktan ayrıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunda bir ünlü artık yok! 1

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tufan karakteri ile izlediğimiz usta aktör Hüseyin Avni Danyal, yeni bir dizi anlaşması yaptı. Oyuncu, uzun süredir yer aldığı diziye veda ederek hukuk temalı yeni dizi Yargı’nın kadrosuna katıldı.

Sema Ergenekon’n hikayesini yazdığı ve Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun da başrolünde yer aldığı Yargı dizisinde Hüseyin Avni Danyal’ın da yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Yargı için ekip önümüzdeki günlerde sete çıkacak ve Ali Bilgin dizinin yönetmeni olarak yoğun bir çalışma programı uygulayacak. Yargı dizisinin Kanal D ekranında Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.