Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan bomba gibi bir diziyle geliyor!

Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan bomba gibi bir diziyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2010 yılında Deniz Yıldızı isimli diziyle kariyerine başlayan Hazal Türesan, birbirinden farklı rollerde bulundu. Unutma Beni dizisindeki Arzu karakter ile tanınan ve uzun süre bu yapımda boy gösteren oyuncu, Kara Para Aşk dizisindeki Aslı Denizer olarak popülerlik kazandı…

Tatlı İntikam dizisinde Başak, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yasemin karakterleri ile deneyim kazanan Hazal Türesan, dijital projelerde de farklı rollerde bulundu. Yaşamayanlar, Atiye, Vahşi Şeyler,Fatma gibi dijital projelerde izlediğimiz oyuncu en son Mucize Doktor’da Beliz olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

Beliz karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan Hazal Türesan, Mucize Doktor dizisindeki 2 sezonda en çok öne çıkan isimlerin başında geliyor. Güzelliği ve farklı tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Hazal Türesan, yeni sezonda da televizyon ekranında olmaya devam edecek.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan bomba gibi bir diziyle geliyor! 8

Süreç Film imzalı Show TV ekranı için hazırlanan Yalancı isimli diziye hazırlanan oyuncu, Yasemin karakterine hayat verecek. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin başrolünde yer aldığı Yalancı dizisinde, Hazal Türesan da başrollerden birisi olacak.

Ağustos ayının ikinci haftasında Yalancı ekibi sete çıkacak. Şahin Irmak, Murat Kılıç, Cemal Toktaş, İmer Özgün, Gizem Soysaldı gibi isimlerin de yer aldığı Yalancı dizisi The Liar uyarlaması olarak geliyor.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan bomba gibi bir diziyle geliyor! 9

Hazal Türesan da son dönemde hem dijital hem de televizyon ekranında yer alarak kariyerinin zirvesinde yer alıyor. Instagram hesabından son halini paylaşan oyuncu diziden sonra saç şeklini değiştirdi.

Oyuncu, paylaşımları ile hayranlarına yeni halini gösteriyor ve geniş bir hayran kitlesi tarafından da takip ediliyor. Hazal Türesan’ın instagram hesabını 1.4 milyon kişi takip ediyor.