Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç, Kanunsuz Topraklar dizisinden önce bir sürpriz yapacak! Spoi’yi sosyal medyadan verdi!

Esra Bilgiç, Kanunsuz Topraklar dizisinden önce bir sürpriz yapacak! Spoi’yi sosyal medyadan verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekrana en son Ramo dizisiyle gelmişti Esra Bilgiç. Murat Yıldırım ile başrolünde oynadığı ve Show Tv’de yayınlanan dizi, ne yazık ki kanal tarafından eleştirilere rağmen erken final yaptı. Dizide oynadığı Sibel karakteri ile başarılı bir oyunculuk sergileyen Esra Bilgiç’in yeni işi de bir süre önce belli oldu.

Oyuncu bu kez Gold Film imzalı bir dönem dizisiyle ekrana dönecek! Uğur Güneş ile birlikte başrolde oynayacağı dizi, 1940’lı yılların Zonguldak’ında geçen bir aşk hikayesi.

Gülfem isimli bir kadına hayat verecek olan Esra Bilgiç, bir maden şirketi sahibinin kızını oynuyor. İmkansız aşka tutulacağı madenci Davut’a ise Uğur Güneş hayat verecek.

İki başrol oyuncusu, bir süredir binicilik eğitimi alıyorlar. Çekimlerde ata binecekleri anlaşılan iki oyuncunun, eğitim sırasında yaptığı paylaşımlar da dikkat çekmişti.

Esra Bilgiç, Kanunsuz Topraklar dizisinden önce bir sürpriz yapacak! Spoi'yi sosyal medyadan verdi! 8

Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin çekimlerine ise önümüzdeki günlerde başlanacak. Esra Bilgiç’in yeni dizisi ve rolü merakla beklenirken, oyuncu, izleyenlere bir başka sürpriz yapacak.

İlk olarak Diriliş Ertuğrul dizisiyle tanınan oyuncu, Bir Umut Yeter isimli dizisi 4 bölüm sürmüştü. Ramo ile büyük dikkat çekince de yapımcıların gözdesi olmuştu.

Oyuncu aynı zamanda reklamcıların da gözdesi oldu! Esra Bilgiç’i önümüzdeki günlerde Molped reklamlarında göreceğiz. Bilgiç, reklam çekimleri esnasındaki bir kareyi instagram hesabından paylaşarak spoi’yi verdi…

Bilgiç, aşağıdaki paylaşıma “Heyecanla bekleniyor” yazarak markayı da etiketleyince reklamda oynadığı anlaşıldı…

Esra Bilgiç, Kanunsuz Topraklar dizisinden önce bir sürpriz yapacak! Spoi'yi sosyal medyadan verdi! 9