Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan çiçekli elbisesiyle çok beğenildi! Neslihan Atagül’den bir değişik poz!

Hafsanur Sancaktutan çiçekli elbisesiyle çok beğenildi! Neslihan Atagül’den bir değişik poz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinin iki başarılı ismi Hafsanur Sancaktutan ve Neslihan Atagül’ün hayranları, sosyal medya sayfalarını da merakla takip ediyorlar. Şimdi iki oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım…

Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, 2000 doğumlu. 21 yaşında ve henüz 3 projede yer aldı. İlk olarak 2018 yılında yayınlanan Gülperi dizisinde Fidan karakterine hayat verdi.

Sonrasında ise Aşk Ağlatır isimli dizide Ada Meryem Varlı karakteri ile dikkatleri çekti. Hafsanur Sancaktutan, şu sıralarda ise Fox TV’nin Son Yaz dizisiyle büyük beğeni topluyor.

Alperen Duymaz ile başrolde yer alan Sancaktutan, Yağmur karakterinde başarılı bir performans sergilemekte. Aslında çok küçük yaşlardan beri tiyatro ile ilgilenen bir isim ve pek çok tiyatro ödülü de almış. Oyunculuktaki başarısını bu kez dizilerde de ortaya koymakta.

Aynı zamanda genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden birisi. Haliyle sosyal medyada da hayran sayısı giderek büyüyor. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde Alem dergisine de kapak olmuştu.

O dergideki bir fotoğrafını yakın zamanda tekrar paylaştı. Üzerindeki çiçekli yazlık elbise ile de büyük beğeni topladı. Hayranları oyuncunun güzelliğine de övgü dolu yorumlar yapıyorlar…

Hafsanur Sancaktutan çiçekli elbisesiyle çok beğenildi! Neslihan Atagül'den bir değişik poz! 9

Neslihan Atagül ise şu sıralar dinlenmede. Oyuncu, Sefirin Kızı dizisinde oynarken ortaya çıkan geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Sonrasında tedavi gören Neslihan Atagül, daha çok beslenme düzenini değiştirerek, doğru besinleri tüketerek iyileştiğini de belirtmişti.

Atagül, eşi Kemal Doğulu’nun da desteğiyle hızla iyileşti. Yaptığı paylaşımlarda da hayranları onu daha iyi gördüklerini dile getiriyorlar.

Çok ortalarda görünmese de zaman zaman yaptığı paylaşımlarla, ‘iyiyim’ mesajı gönderiyor oyuncu. Aşağıdaki paylaşımına bir yorum yapmasa da arabanın içinde olduğu görülüyor.

Kendisini ilginç bir açıdan eğilerek çeken oyuncu, değişik bir poz vermiş…

Hafsanur Sancaktutan çiçekli elbisesiyle çok beğenildi! Neslihan Atagül'den bir değişik poz! 10

Oyuncu daha sonra da aşağıdaki pozunu paylaştı…

Hafsanur Sancaktutan çiçekli elbisesiyle çok beğenildi! Neslihan Atagül'den bir değişik poz! 11