Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım’dan veda pozu! Final öncesi Ramo setinden son fotoğraf!

Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım’dan veda pozu! Final öncesi Ramo setinden son fotoğraf!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin Cuma akşamları yayınlanan dizisi Ramo, yarın akşam son bölümüyle ekrana veda edecek. 40. bölümüyle veda edecek olan dizinin izleyicileri, kanalın bu kararına ilk günden beri büyük tepki verdi. Eleştirilere karşın, finalle ilgili karar değişmedi! Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım’ın başrolünde oynadığı dizi, yarın akşam bitiyor!

Dizinin çekimleri ise yeni tamamlandı. Final bölümünde izleyenleri nasıl bir sürprizin beklediği heyecan konusu. Dizinin kadrosu, güçlü oyunculukları ile ekrana damga vuran yapımlardan birisiydi ama izleyici veda etmek zorunda.

Tabii izleyiciden önce dizinin oyuncuları şimdiden veda pozlarını vermeye başladılar. Son sahnelerini çeken oyunculardan yavaş yavaş son pozlar da geliyor.

Bu pozlardan en dikkat çekeni ise Murat Yıldırım’ın yaptığı paylaşım oldu. Instagram’da partneri Esra Bilgiç ile verdiği pozu paylaşan oyuncunun, kısa ama yol arkadaşlığı yaptığı Bilgiç’i de onure eden sözleri dikkat çekti.

Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'dan veda pozu! Final öncesi Ramo setinden son fotoğraf! 7

Murat Yıldırım, “Son gün… Oyunculuğunla her seferinde Ramo’yu izlemesini daha keyifli hale getirdiğin için teşekkürler” notuyla yukarıdaki paylaşımı yaptı.