Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizisine hazırlanan Alp Navruz kondisyon tutuyor! Berker Güven, dizideki gerginliği ormanda atıyor!

Yeni dizisine hazırlanan Alp Navruz kondisyon tutuyor! Berker Güven, dizideki gerginliği ormanda atıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Ekranların sevilen iki oyuncusu, iki jönü Alp Navruz ve Berker Güven. Alp Navruz, Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle büyük bir çıkış yakalamıştı. Berker Güven ise Zalim İstanbul dizisinin ardından büyük dikkat çekti. Başarılı oyunculukları ile beğeni toplayan iki oyuncu, sosyal medyada da hayranları tarafından ilgiyle takip edilmekte.

Alp Navruz, bir süre önce ekrana veda eden Zümrüdüanka isimli dizisinin ardından, yeni dizisine hazırlanıyor. Oyuncunun Ay Yapım imzalı Ada Masalı isimli bir dizide rol alacağı ortaya çıkmıştı.

Alp Navruz ile başrolde oynayacak kadın oyuncu ise henüz belli olmadı. Ayça Ayşin Turan, Pınar Deniz, Aybüke Pusat ile görüşüldüğü gündeme gelmişti.

Yeni dizisine hazırlanan Alp Navruz kondisyon tutuyor! Berker Güven, dizideki gerginliği ormanda atıyor! 9

Star TV’de ekrana gelecek olan yeni dizisi için oyuncu şimdiden kondisyon tutmaya başlamış. Ürgüp-Göreme’de çekilen Zümrüdüanka’dan sonra İstanbul’a gelen ve hem dinlenen hem de spor yaparak yeni projesine hazırlanan Alp Navruz’un son günlerdeki paylaşımları çoğunlukla spor yaparken oluyor.

Aşağıda yine spor yaparken yorulup yere oturarak dinlenmeye çalıştığı bir fotoğrafı görülüyor…

Yeni dizisine hazırlanan Alp Navruz kondisyon tutuyor! Berker Güven, dizideki gerginliği ormanda atıyor! 10

Berker Güven ise Vatanım Sensin’deki Aleksi ile dikkat çekti ve sonrasında Zalim İstanbul’da engelli bir genç olan Nedim karakterine hayat verdi. Şimdilerde ise Alev Alev dizisinde oynadığı İskender karakteri ile adeta döktürüyor!

Oyuncu, yapımcıların da gözdesi olmuş durumda. Berker Güven, başarılı performansı ile dikkat çeken isimlerden  birisi olmayı başardı.

Yoğun iş temposundan vakit bulduğu bir günde ormanlık arazide yürüyüşe çıkmış oyuncu. Bir dere kenarında yürürken çekilen pozunu paylaşan Berker Güven, tarzı ile de dikkat çekiyor…

Fotoğrafa beğeni yapanlardan birisi de dizide birlikte oynadığı Dilan Çiçek Deniz olmuş…

Yeni dizisine hazırlanan Alp Navruz kondisyon tutuyor! Berker Güven, dizideki gerginliği ormanda atıyor! 11