Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek, sırt dekoltesi ile büyük beğeni topladı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek, sırt dekoltesi ile büyük beğeni topladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken isimlerden birisi de Hilal Altınbilek. Dizide hayat verdiği Züleyha karakteri ile çok beğenilen oyuncu, kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladı. Gelecek sezon da devam edecek olan dizide ayrıca dönem kıyafetleriyle de zarif bir görüntü sergiliyor.

Oyuncu, performansının yanı sıra güzelliği ile de dizinin çok konuşulan isimlerinden. Hayran sayısını da Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile birlikte arttırdı.

Adana’da yapılan çekimler nedeniyle çok fazla göz önünde olmasa da zaman zaman yer aldığı moda dergilerine kapak olan oyuncu, ayrıca bazı markaların da yüzü oluyor.

Hilal Altınbilek, son olarak bir abiye giyim markasının kıyafeti ile verdiği bir pozu instagram sayfasından paylaştı. Hayranlarının düzgün fiziği ile övgülere boğduğu oyuncu, zarafetiyle de beğeni topladı.

Altınbilek’in giydiği abiye kıyafet, balık model ve dar bir elbise. Hilal Altınbilek’in sırt dekoltesi de dikkat çekmekte.

Aynı zamanda belinin bir kısmını daz açıkta bırakan elbisesi ile övgü dolu yorumlar alan oyuncuya beğeni yapan isimlerden birisi de dizinin Sakine’sini oynayan Selin Yeninci’ydi.

İşte Hilal Altınbilek’in derin sırt dekolteli pozu…

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek, sırt dekoltesi ile büyük beğeni topladı! 7