Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in yeni dizisi Kanunsuz Topraklar’dan müjdeli haber gecikmedi!

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in yeni dizisi Kanunsuz Topraklar’dan müjdeli haber gecikmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Fox TV’de yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi, aylar önce gündeme geldi. Başrolünde oynayacak Uğur Güneş’in Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmasının ardından dizi konuşulmaya başlandı.

Güneş’in, Davut isimli madenci bir gence hayat vereceği ve 1940’lı yılların Zonguldak’ında geçecek olan hikaye merakla beklenirken, başrol kadın oyuncu ise Ramo dizisinin finalinin ardından ortaya çıkmıştı.

Esra Bilgiç’in, Kanunsuz Topraklar’ın kadrosuna dahil olduğu ve maden şirketi sahibi bir adamın Gülfem isimli kızına hayat vereceği de yakın zamanda belli oldu.

İki oyuncu, bir süredir dizi için yoğun olarak at binme dersleri aldılar. İkilinin at çiftliğindeki eğitimleri sırasında yaptıkları sosyal medya paylaşımları sonrasında da diziye merak daha da arttı.

Ekran uyumları heyecanla beklenen Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in dizisinin ilk çekimlerinin Zonguldak’ta yapılacağı daha önce de gündeme gelmişti.

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in yeni dizisi Kanunsuz Topraklar'dan müjdeli haber gecikmedi! 7

Kısa bir süre önce ekip Zonguldak’ta bir araya geldi ve maden çekimlerini tamamladı. Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı ve Faruk Teber’in yönetmenliğini yaptığı dizinin çekimlerinden son bilgiyi, Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı.

Buna göre, Zonguldak’taki çekimlerin bitmesinin ardından şimdi İstanbul’daki çekimlere geçiliyor. Önümüzdeki hafta da İstanbul’da dizi için özel olarak hazırlanan platoda çekimler başlayacak.

Bu da demek oluyor ki kısa bir süre içinde heyecanla beklenen dizinin ilk tanıtımını da göreceğiz!