Ana sayfa Sinema Uğur Güneş aksiyon dizilerinden sonra bambaşka bir projeyde setlere dönüyor!

Uğur Güneş aksiyon dizilerinden sonra bambaşka bir projeyde setlere dönüyor!

tarafından ker_def

1987 yılında Ankara’da dünyaya gelen Uğur Güneş, Türk dizi ve sinema tarihine adını yazdıracak önemli projelerde yer almaya devam ediyor.

2013 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, birçok önemli projede bulundu. Benim İçin Üzelme dizisinde dikkat çeken, Diriliş Ertuğrul projesinde rol alan, İsimsizler dizisi ile adını geniş kitlelere duyuran bir oyuncu oldu.

Uğur Güneş ayrıca Bir Zamanlar Çukurova gibi 4 sezonluk büyük dizi projesinde başrolde yer aldı ve ardından da Kanunsuz Topraklar, Al Sancak ve Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi gibi aksiyon dolu yapımlarla yoluna devam ediyor.

Ünlü oyuncunun bir sinema projesi de olduğu basında yer almaya başladı. Diziyle yeni sezoda ekranda yer almaya devam edecek olan Uğur Güneş, yaz döneminde çalışmayı tercih eden isimler arasında yer alıyor.

Hande Doğandemir ile birlikte İki Aş, Bir Aşk isimli sinema filminde rol alacak olan ünlü oyuncu, aksiyon yapımlarının yanına bu sefer de romantik komedi türünde bir film eklemiş olacak.

Hatice Aslan ve Bülent Şakrak gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı İki Aş, Bir Aşk isimli sinema filminde Uğur Güneş’in rolü merakla bekleniyor.

Birçok hayranı Uğur Güneş’in yeni projede Hande Doğandemir ile enerjisini ve uyumunu da çok merak ettiklerini belirten paylaşımlar yaparak sosyal medyada oyuncuya destek olmayı sürdürüyor.