Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisine, Çukur ve Maraşlı dizisinden sürpriz transfer gündemde!

Camdaki Kız dizisine, Çukur ve Maraşlı dizisinden sürpriz transfer gündemde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, bu akşam çarpıcı bir bölümle ekrana gelecek. Dizinin yayınlanacak 9. bölümüyle birlikte sezon finali yapacağı da biliniyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde oynadığı Camdaki Kız dizisinin yeni sezonunda ise bazı sürprizler izleyenleri bekliyor!

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanmakta. Dizinin orijinal hikayesinde ortaya Hayri isimli bir kişi çıkacak ve Nalan’ın bu kişiye aşık olma ihtimali var.

İşte bu nedenle sezon finalinin sonunda ortaya çıkacak bu isim şimdiden merak konusu oldu. Hayri’yi muhtemelen görmeyeceğiz ama fragmanda Nalan’ın gelinlikle annesinin kapısına dayandığı o anlarda yaka kartında Hayri yazan bir kişinin görülmesi, yeni sezonla ilgili bazı kulis bilgilerini de gündeme getirdi.

Camdaki Kız dizisinin sezon finalinde ortaya çıkacak Hayri, 2. sezona da damga vuracak bir isim olacağını kitabı okuyanlar biliyor. Ancak dizide aynı şekilde mi uyarlanacak, onu izleyip göreceğiz.

Bu arada Hayri’yi oynaması için iki ünlü isme teklif götürülmesi üzerinde konuşulduğu da Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’da verdiği kulis bilgisi ile gündeme geldi.

Bu isimlerden birisi atv’de Maraşlı dizisinde oynayan Burak Deniz. Maraşlı’nın 2. sezonda devam etmeyeceği öğrenilmişti. Bir kaç bölüm sonra final yapacak.

Camdaki Kız dizisine, Çukur ve Maraşlı dizisinden sürpriz transfer gündemde! 8

Bir diğer isim ise Erkan Kolçak Köstendil. 4 sezondur Çukur dizisinde oynayan Köstendil’in de ismi Camdaki Kız ile anılıyor.

Camdaki Kız dizisine, Çukur ve Maraşlı dizisinden sürpriz transfer gündemde! 9

Bir süre önce Camdaki Kız’ın kadrosuna Uraz Kaygılaroğlu’nun da katılacağı yönünde kulis bilgileri sızmıştı. Bakalım bu üç iddialı ismi, 2. sezonda Camdaki Kız’da görebilecek miyiz?

Sezon finali heyecanla beklenen OGM Pictures imzalı Camdaki Kız, çarpıcı bir bölümle bu akşam ekrana gelecek…