Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’in açtığı yoldan gitme sırası Gülsim Ali İlhan’a geçti!

Esra Bilgiç’in açtığı yoldan gitme sırası Gülsim Ali İlhan’a geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, ilk dizisi olan Diriliş Ertuğrul’daki Halime Hatun karakteri ile çok ilgi çekti. Özellikle Pakistan’da dizinin yayınlanması ile birlikte Esra Bilgiç milyonlarca yeni hayran kazandı. Oyuncu, bu popülerliğini de reklam anlaşmalarına çevirerek, güzel işbirliklerine adım atmıştı.

Esra Bilgiç’in Pakistan’da açtığı Türk dizi yıldızlarına gösterilen ilgi süreci, Gülsim Ali İlhan ile devam ediyor… 1993 yılında Bulgaristan’ın Rusçuk kentinde bir Türk ailenin kızı olarak dünyaya gelen Gülsim Ali İlhan, 2012 yılından itibaren de Son Yaz Balkanlar 1912 dizisiyle birlikte setlere adım attı.

Esra Bilgiç'in açtığı yoldan gitme sırası Gülsim Ali İlhan'a geçti! 44

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Aslıhan karakteri ile bu yapımın yayınlandığı tüm ülkelerde dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, kariyerine Gönül Dağı isimli TRT1 dizisiyle devam ediyor.

Bu sezonun en iyi ikinci reytinglerini alarak başarılı bir şekilde ilerleyen Gönül Dağı’nın Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan, Pakistan’da artık çok bilinen Türk yıldızlarından birisi oldu.

Esra Bilgiç’in ardından Gülsim Ali İlhan da bir reklam anlaşması yaptı ve geçtiğimiz aylarda çekimler İstanbul’da gerçekleştirildi.

Esra Bilgiç'in açtığı yoldan gitme sırası Gülsim Ali İlhan'a geçti! 45

Oyuncu, son olarak ise Pakistan’da yayınlanan Hello dergisinin kapağında yer alarak önemli bir adım daha attı.

Gülsim Ali büyük bir hayran kitlesi bulunan Pakistan’ın ünlü bir giyim markası ile geçtiğimiz aylarda 2 milyon liralık bir reklam anlaşmasına imza atmıştı.

Esra Bilgiç'in açtığı yoldan gitme sırası Gülsim Ali İlhan'a geçti! 46

Oyuncunun adını taşıyan MariaBXGülsimAli koleksiyonunun reklam filmi İstanbul’da Sait Halim Paşa Yalısı’nda çekildi.

Gönül Dağı dizisinin çekimlerinin ara vermesinin ardından Pakistan’a giderek hem iş görüşmeleri yapmayı planlayan hem de hayranları ile etkinliklerde bir araya gelmek isteyen oyuncunun ünü hızla yayılıyor.

Esra Bilgiç'in açtığı yoldan gitme sırası Gülsim Ali İlhan'a geçti! 47