Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlhan Şen’e rakip çıktı! Aşk Mantık İntikam setinde Burcu Özberk’in yeni sempatik partneri!

İlhan Şen’e rakip çıktı! Aşk Mantık İntikam setinde Burcu Özberk’in yeni sempatik partneri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisi Cuma akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin reytingleri düşmüş olsa bile, sadık bir izleyici kitlesi desteğine devam ediyor.

İlhan Şen ile Burcu Özberk ikilisinin başarılı işbirliği ile taçlanan dizinin yeni bölümleri merak edilirken, hikayeye yakın bir zaman önce katılan Cem Belevi de set halleri ile dikkatleri çekiyor.

Burcu Özberk ile birlikte şarkı söyleyen Cem Belevi, izleyicilerin büyük sempatisini kazandı. Piyano başındaki Cem Belevi’nin notaları eşliğinde Burcu Özberk şarkı söyledi.

İki genç oyuncunun set arkasına yansıyan bu eğlenceli anları da sosyal medyada çok konuşuldu. Dizide İlhan Şen ile iyi bir dostluk kuran Burcu Özberk, yeni rol arkadaşı Cem Belevi ile de enerjilerinin tuttuğunu gösteriyor.

İlhan Şen’e sempatiklik konusunda Cem Belevi de rakip olarak geldi. Burcu Özberk ise rol arkadaşları ile hem sette eğleniyor hem de dizinin hikayesinde etkili performansı ile göz kamaştırıyor.

İlhan Şen'e rakip çıktı! Aşk Mantık İntikam setinde Burcu Özberk'i yeni sempatik partneri! 9

Cem Belevi ile İlhan Şen de sette çok eğleniyor ve onların sempatik görüntüleri sosyal medyada hayranlarını mest etmiş durumda.