Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’ten flu bir mutluluk fotosu! Hazal Kaya’nın sevgisi fotoğraftan fışkırıyor resmen!

Esra Bilgiç’ten flu bir mutluluk fotosu! Hazal Kaya’nın sevgisi fotoğraftan fışkırıyor resmen!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hazal Kaya ve Esra Bilgiç, rol aldıkları projelerdeki oyunculuklarıyla büyük beğeni toplayan iki oyuncu. Başarılı performanslarıyla olduğu kadar, güzellikleriyle de hayranlarının övgü dolu yorumlarına mazhar oluyorlar. İkisi de şu anda ekranda değil ama sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar, hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

İki oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Esra Bilgiç var. Oyuncu, bilindiği gibi kısa süre önce final yapan Ramo dizisiyle ekrandaydı.

Murat Yıldırım ile başrolünde oynadığı dizide Sibel karakterini başarıyla canlandırdı. Diriliş Ertuğrul ile ilk kez ekrana gelen oyuncu, daha sonra kısa süren Bir Umut Yeter dizisinde rol almış. Erken finalin ardından Londra’ya giderek oyunculuk eğitimi almıştı.

Dönüşü de etkileyici oldu oyuncunun! Ekrana yeniden Ramo ile dönen Esra Bilgiç, dizi bitmeden yapımcıların gözdesi oldu ve finalle birlikte yeni dizi projesi de aynı anda geldi.

Yurtdışında da tanınmaya başlayan oyuncu, şimdi Uğur Güneş ile başrolünde oynayacağı dönem dizisi Kanunsuz Topraklar’da rol alacak. Dizinin çekimlerinin Mayıs ayında başlaması planlanıyor. Faruk Teber’in yönetmenliğini yapacağı dizinin senaristi ise Zülküf Yücel.

Fox TV’de yayınlanacak dizisi öncesinde oyuncu, bir süre dinlenecek, sonra da yeniden kamera karşısına geçecek. Genel olarak sosyal medyaya mesafeli duran Esra Bilgiç, bir süredir paylaşımlarını da azaltmıştı.

Son yaptığı paylaşım ise hayranları tarafından heyecanla karşılandı. Oyuncu, keyifli bir anında çekilen ama flu çıkan pozuna, İhsan Oktay Anar’ın ‘Yedinci Gün’ isimli kitabından bir cümle ile  anlam katmış.

Esra Bilgiç'ten flu bir mutluluk fotosu! Hazal Kaya'nın sevgisi fotoğraftan fışkırıyor resmen! 8

Gelelim Hazal Kaya’ya. Oyuncu kısa bir süre önce koronavirüse yakalanmıştı. Hafif şekilde atlatan Hazal Kaya, yeni başladığı Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizisinin setinde kaptı virüsü.

Alınan tüm önlemlere karşın oyuncunun testi pozitif çıkınca, karantinaya girdi. Hazal Kaya, şimdi gayet iyi. Hatta sete döndü bile. Dönem dizisi olan yeni projesi Netflix’te yayınlanacak.

Minik oğlu Fikret Ali’nin zaman zaman fotoğraflarını paylaşan oyuncu, bu kez evdeki bir başka bebeği ile verdi pozunu. Sevimli köpeğini kucağına alan oyuncunun sevgisi de gözlerinden okunuyor.

Bir röportajında evde köpekleri ve kedileri olduğunu, onlarla bir aile olduklarını, oğlunun da sevimli dostlarıyla birlikte büyüdüğünü anlatmıştı.

İşte o dostlarından birisiyle verdiği bir pozunu paylaştı bu kez. İkisinin de sevgi ve huzur dolu duyguları adeta gözlerinden taşıyor…

İşte Hazal Kaya’nın mest olduğu ve görenlerin de içini ısıtan o pozu…

Esra Bilgiç'ten flu bir mutluluk fotosu! Hazal Kaya'nın sevgisi fotoğraftan fışkırıyor resmen! 9