Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek ve İlayda Alişan hayranları, bu pozlara bayıldı!

Hilal Altınbilek ve İlayda Alişan hayranları, bu pozlara bayıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – İkisi de şu anda dizileriyle ekranda boy gösteriyor. Oyunculuklarıyla dikkat çeken iki isim Hilal Altınbilek ve İlayda Alişan, rol aldıkları dizilerle birlikte hayran kitlelerini de her geçen gün büyütmeye devam ediyorlar. Şimdi bu iki ismin son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım…

İlk sırada İlayda Alişan var. 1996 doğumlu oyuncu, aslında ilk olarak 2011 yılında yayınlanan Bir Çocuk Sevdim dizisinde gördü. 17 yaşındayken başladığı mesleğinde en dikkat çekici rolü ise Çukur dizisinde oynadığı Akşın oldu.

O karakterle büyük beğeni toplayan İlayda Alişan, şimdilerde Fox TV’nin Masumiyet dizisiyle ekranlara gelmekte. Oynadığı Ela karakteri üzerine kurulu olan hikayede, büyük bir başarı ile performans sergiliyor.

Kariyerinde önemli bir dönemeç yakalayan genç oyuncu, giderek daha çok kişinin dikkatini çekmekte. İlayda Alişan, sosyal medyadan da ilgiyle takip ediliyor.

Hilal Altınbilek ve İlayda Alişan hayranları, bu pozlara bayıldı! 10

Oyuncu, kısa bir süre önce saçlarını renklendiren bir instagram filtresi ile verdiği pozunu paylaştı. Hayranları sosyal medyada bu görüntüsünü çok beğendiklerini ifade ediyorlar.

Ayrıca, siyah beyaz olarak yaptığı paylaşımda da gözlüklü hali ve spor kıyafetiyle de beğeni topladı. İlayda Alişan’ın pozuna beğeni yapanlar arasında, Çukur dizisinde Karaca karakterini oynayan Ece Yaşar da vardı. İki oyuncunun dizideki dostluklarını devam ettirdikleri anlaşılıyor…

Hilal Altınbilek ve İlayda Alişan hayranları, bu pozlara bayıldı! 11

Hilal Altınbilek ise atv’deki dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da sürekli dönem kıyafetleriyle görünüyor. Saçları yapılı, makyajlı halleriyle görmeye alıştığımız Hilal Altınbilek’i, normal günlük kıyafetleriyle görmek de ilginç bir ironi yaşatıyor…

Hilal Altınbilek ve İlayda Alişan hayranları, bu pozlara bayıldı! 12

Oyuncunun Adana’da çekimleri süren dizisinin tatil günündeki hali yukarıda. Güneşli bir günde verdiği pozda üzerinde tişörtü, makyajsız doğal haliyle görülüyor.

Bir başka paylaşımında ise yeğeni Kumsal ile havuz başındaki fotoğrafı görülüyor oyuncunun…

Hilal Altınbilek ve İlayda Alişan hayranları, bu pozlara bayıldı! 13