Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde başrol sette yok yeni bölüm iptal!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde başrol sette yok yeni bölüm iptal!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde her şey yolunda giderken, sette ortaya çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşanıyor.

Yıllar sonra televizyon dizilerine geri dönüş yapan başrol oyuncusu Gökçe Bahadır’ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Dizinin gelecek hafta yayınlanması beklenen 13. bölümün iptal olmasında da başrol oyuncusunun koronavirüse yakalanması yatıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey bu sezon yayınlanan Fox TV’nin yeni dizileri içinde en iyi çıkış yapan proje oldu. Gökçe Bahadır da çok etkili performansı ile hayranlarını yine mest etti. Oyuncunun Netflix’teki Kulüp dizisinde canlandırdığı Matilda ile Evlilik Hakkındaki Her Şey dizisindeki Azra karakterleri çok ilgi görüyor…

Diziden her şey yolunda giderken yaşanan bu talihsizlik çekimlerin durmasına neden oldu. Gökçe Bahadır’ın karantina sürecinden sonra çekimler yeniden başlayacak ve dizinin yeni bölümü 21 Aralık Salı akşamı ekranda olacak.

Dizide evlilikler ve boşanmaların iç yüzü anlatılıyor. Salı rekabetinde çok iyi bir konumda olan Fox TV dizisi, bu sezon dikkat çeken önemli yapımlardan birisi oldu.

Avukat Azra karakterinde ünlü oyuncu da yine çok etkili performansı ile takdir kazandı. Yaşanan koronavirüs şoku ise dizinin iyi giden günlerinde bir şanssızlık olarak değerlendiriliyor.