Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman hayranları sıkı durun Mart ayında büyük patlama yaşanacak!

Can Yaman hayranları sıkı durun Mart ayında büyük patlama yaşanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman Erkenci Kuş dizisi ile patlama yaptı ve son olarak da 2020 yılında Bay Yanlış dizisinde başrolde yer aldı…

Geçen sezon Bay Yanlış’ın final yapmasının ardından sonbaharda İtalya’ya giden oyuncu kariyerine burada devam ediyor. İtalya’da reklam filmi çeken, tanıtım organizasyonlarında yer alan, yeni dizi için yoğun bir çalışma sergileyen Can Yaman, ilk olarak polisiye dizi “Viola come il mare” isimli yapım için sete çıktı.

Ünlü İtalyan oyuncu Francesca Chillemi ile birlikte başrolde yer alan Can Yaman, Sandokan isimli dizisi 2022 yılına ertelenince yeni dizi anlaşması yapmıştı. Sandokan için çok çalışan ve büyük bir eğitimden geçen oyuncu, yaşanan ertelemenin ardından polisiye dizi ile hayranlarına farklı bir karakter sunacak.

Dizinin İtalya’da ne zaman yayınlanacağı konusunda önemli gelişmeler var. Canale 5 için çekimleri devam eden dizinin Mart ayında izleyicilerle buluşmasına karar verildi.

Can Yaman hayranlarını da ilk yabancı dizide İtalyanca performansıyla merakla bekleyen bir hayran kitlesi var. Dünyanın dört bir yanında sevenleri bulunan oyuncu, yeni dizilerle popülerliğini daha da çok artıracaktır.

Oyuncunun ilk İtalyan dizisindeki performansı merakla bekleniyor. Can Yaman, İtalya gündeminde de yeni dizisiyle çok konuşulan bir isim konumuna geldi.

Can Yaman hayranları sıkı durun Mart ayında büyük patlama yaşanacak! 7

Ünlü oyuncunun yeni dizisi için yeni tarzı da büyük ilgi çekti. Sosyal medya hesabından dizideki halini paylaşan oyuncuya hayranlarından yüzbinlerce beğeni ve övgü dolu yorumlar yapıldı.