Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde kararlı adımlar!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde kararlı adımlar!

tarafından ker_def

Salı akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey, hikayesi ile ilgi görmeye devam ediyor. Fox TV’nin bu sezonki beklentilerini karşılayan bir iki dizi arasında bulunan Evlilik Hakkında Her Şey’de Gökçe Bahadır Azra karakteri ile öne çıkıyor.

Sumru Yavrucuk, Tülin Ece, Gökçe Eyüobğlu, Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 8. yeni bölümünde neler yaşanacağının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. Azra, Sergen’den boşanma konusunda kararlı adımlar atıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde kararlı adımlar! 7

Sergen’den problemsiz bir şekilde boşanabilmek için gerekli tüm evrakları tamamlayan Azra, Yıldırım’a sürpriz bir ziyarette bulunur. Bu esnada Koray, Melisa’yı kontrol altında tutabilmek için yeni bir taktiğe başvuracaktır. Durum karşısında eli kolu iyice bağlanan Melisa’nın tek çıkış yolu olan Azra’yla buluşması daha da zorlaşır.

Eylül’ün sırrı ile ilgili yeni bir ipucu bulan Sanem, Ural’la yeni bir maceraya atılır. Bu sırada emeklilik hayatına adapte olmaya çalışan Çolpan, Yıldırım’dan beklenmedik bir teklif alır. Azra, kararlı adımlarla boşanma yolunda ilerlerken kendisini bekleyen kötü sürprizlerden habersizdir.