Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey için yeni karar yeni heyecan!

Evlilik Hakkında Her Şey için yeni karar yeni heyecan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisini merakla bekleyen büyük bir izleyici kitlesi bulunuyor. Yeni sezonda Fox TV’nin en iyi çıkış yapan dizisi olan hikayede 10 bölüm geride kaldı.

30 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan 11. bölümden yeni fragman yayınlandı. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde Azra karakteri zor bir durumda bulunuyor.

Azra’yı başarıyla canlandıran Gökçe Bahadır hayranları da oyuncunun dizideki konumunun daha iyi bir noktaya gelmesini istiyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Azra’nın içinde bulunduğu Melisa davasını kazanması gerektiğini belirten izleyiciler, senaristlerden de bu yönde bir karar vermelerini istiyor.

11. bölüm 2. fragmanını izleyen bir seyirci, “Bu davayı kesinlikle Azra kazanmalı. Koray manyağının yaptıkları yanına kalmamalı. Neyran gibi bir kadın da nasıl Koray’ı savunabiliyor aklım almıyor” diye yorum bıraktı.

Melisa davasını Azra’nın kazanması gerektiğini söyleyen bir çok dizi hayranı bulunuyor. Dizide iyilerin kazanması ve kötülerin kaybetmesi gerektiğine inanan izleyiciler, bu mesajları ile senaristlere de geri bildirimde bulunmuş oluyor.

Koray karakterinde Engin Hepileri oyunculuk performansıyla öne çıkarken, Neyran olarak da Sevcan Yaşar diziye büyük bir renk kattı.

İşte 30 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 11. bölüm 2. fragmanı: