Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey reytingleri ile Fox TV’ye bir mesaj veriyor!

Evlilik Hakkında Her Şey reytingleri ile Fox TV’ye bir mesaj veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İyi bir hikaye ve başarılı oyunculuklar sonucunda Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yoluna emin adımlarla devam ediyor. BBC yapımı olan The Split dizisinden uyarlanan Fox TV’nin yeni dizisi, etkileyici bölümleri ile milyonları ekran başına topluyor.

İlk 8 bölümü geride kalan dizide Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece, Yiğit Kirazcı ve Gökçe Eyüboğlu öne çıkan isimler oldu. İyi oyuncuklar izleyen dizi hayranları, evliliklerin iç yüzü ve boşanmaların sonuçlarını da yapımda tecrübe edebiliyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini özellikle kadın izleyiciler takip ediyor. Zira evlilik ve boşanma konularında önemli deneyimlerin aktarıldığı bir yapım olması dizinin bugün iyi reytingler almasının da nedeni oldu. 8. bölümüyle AB ve ABC1 gruplarında günü ikinci sırada tamamlayan dizi, tüm kişilerde ise beşincilik elde etti. Salı akşamları Masumlar Apartmanı dizisinin birinciliği devam ederken, Fox TV dizisi de önemli bir çıkışa imzasını attı.

Aslında Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Fox TV yönetimine verdiği etkili bir mesaj var. Eğer hikaye ve oyuncu kadrosu sağlam ise o yapım mutlaka yol alır…

Bu sezon dizilerden yana şanssız olan Fox TV, iyi hikayeler seçemiyor olacak ki, dizi hayranları çok iddialı isimlerle kurulmuş kadroların yer aldığı yapımlara da ilgi göstermedi.

Yalancılar ve Mumları ile Uzak Şehrin Masalı dizileri buna örnekti. Son Yaz ise hem hikaye hem de oyunculuk noktasında çok iyi olmasına rağmen, onun da yeterince yüksek izleyici sayısına ulaşamadığı için final yaptığı ortada.

Fox TV’nin dizi hayranlarının aklındaki imajını silmesi gerekiyor. Tüm izleyiciler artık bir dizi Fox TV’de yayınlanıyor ise iki kez düşünmek zorunda. Çünkü kanalın düşük gelen reytinglere hiç tahammülü yok ve yapımları hemen yayından kaldırmak gibi bir alışkanlığa sahip.