Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Exxen’deki Astrolojik Şifreler programı ABD’deki olayları bir hafta önceden bildi!

Exxen’deki Astrolojik Şifreler programı ABD’deki olayları bir hafta önceden bildi!

tarafından ker_def

1 Ocak 2021’de yayın hayatına başlayan Türkiye’nin yeni dijital platformu EXXEN’in iddialı yapımlarından Astrolojik Şifreler’in yayınlanan ilk bölümünde, Astrolog Hande Kazanova ile Astrolog Dinçer Güner net tarih verdi, o tarihte Amerika’da yer yerinden oynadı.

Yılın ilk programında Dinçer Güner “bu yıl halk isyanlarının yılı olacak” derken, Hande Kazanova “6 Ocak’tan itibaren Amerika’da isyanlar baş gösterebilir, Amerikan seçimlerinin sonucu isyana dönüşebilir ve bu durum bir suikaste yol açabilir.” diyerek, Amerikan Kongresi’nde yaşanan olayları bir hafta önceden bildi.

ABD’de seçilmiş Başkan Joe Biden’ın tescil oturumunun yapıldığı Kongre binası Başkan Donald Trump yanlılarınca basıldı. Dış basın ‘son dakika’ gelişmelerini anbean duyurdu. Washington’da sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Kongre polisi göstericilerle mücadele etmek için destek kuvvet istedi.

Öte yandan ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Başkan Trump’ın seçici kurul oylarını tasdik etmeme yolundaki çağrısını geri çevirdi. Tüm dünyanın yakından takip ettiği bu olayları, Astrolojik Şifreler; tam tarih vererek ve yaşanacakları bire bir tarif ederek 1 Ocak 2021 günü izleyicileri ile paylaştı.