Ana sayfa Dizi Haberleri Exxen’den sürpriz bir dizi atağı daha! Başroldeki isim çok şaşırttı!

Exxen’den sürpriz bir dizi atağı daha! Başroldeki isim çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform Exxen, 1 Ocak’ta yayına başlamıştı. Bir süredir pek çok dizi ve farklı programlarla anılan platform için yeni bir dizinin daha hazırlıklarının sürdüğü ortaya çıktı. Pek çok ünlü ismi bir araya getiren iddialı dizilerin yayınlandığı kanalın yine iddialı bir yapımı daha gündeme geledi.

Can Ulkay’ın yönetmenliğini yapacağı ve 30 bölüm çekilmesi planlanan yeni dizinin ismi ise Kanlı Yayın olarak belirlendi. Exxen için çekilen dizilerde rol alan ünlü isimlerin arasına bir yenisi daha eklendi!

3 sezon sürmesi planlanan Kanlı Yayın dizisinin başrolü için Bergüzar Korel ile anlaşmaya varıldığını Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında duyurdu. Bergüzar Korel’in bu kararı vermesi ise biraz şaşırttı.

Zira oyuncu, Vatanım Sensin dizisinin ardından bir süre dinlenmeye çekilmiş, sonrasında Kızlar ve Oğlanlar isimli tiyatro oyununda rol almıştı. Ancak oğlu Han’a hamile olan oyuncu sahneyi bırakmak durumunda kalmıştı. Han’ı Mart ayında dünyaya getiren oyuncu, daha sonra Azizler isimli filmde kısa bir rol aldı.

Exxen'den sürpriz bir dizi atağı daha! Başroldeki isim çok şaşırttı! 7

Bergüzar Korel, bu arada Başka İhtimal ve Bir Aşk İki Hayat filmlerinde de oynadı ama dizilerden bir süredir uzaktı. Geçtiğimiz günlerde eşi Halit Ergenç ile magazincilerle karşılaşan oyuncu, pandemi sürecinde dizi yapmayı pek düşünmediğini, gelen teklifleri geri çevirmek durumunda kaldığını anlatmıştı.

10 yaşındaki oğlu Ali’nin online dersleri ve henüz 11 aylık diğer oğlu Han ile ilgilendiğini, bu süreci de evde geçirmenin daha uygun olacağını, Covid 19 salgınının biraz daha hafiflemesinden sonra düşünebileceğini söylemişti.

Ancak görünen o ki Kanlı Yayın dizisindeki rol oyuncunun içine hayli sinmiş ve kararını değiştirmesinde de etkili olmuş. Bergüzar Korel 3 sezon ve her sezonu 10 bölüm olmak üzere toplamda 30 bölüm çekilecek olan dizide Neslihan karakterini oynayacak.

Saran Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin erkek başrolü ise henüz net değil. Dizinin çekimleri ise İstanbul’da yapılacak.