Ana sayfa Sosyal Medya Eylül Tumbar için Yalan dizisinin kariyerinde anlamı büyük olacak!

Eylül Tumbar için Yalan dizisinin kariyerinde anlamı büyük olacak!

tarafından ker_def

Eylül Tumbar, son dönemde dikkat çeken genç oyunculardan birisi oldu. Netflix’te yer alan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” isimli dizi ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, ardından Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde kadın başrol olarak önemli bir çıkış sergiledi. Projede iyi de bir performans ortaya koyarak ismini geniş kitlelere duyurmayı başaran Eylül Tumbar, kariyerinde büyük bir aşama kaydettiği bir süreçte bulunuyor.

Yalan isimli Kanal D’nin yeni dizisinde Duru karakterini canlandıran oyuncu, başarılı performansı ile daha ilk bölümden yine dikkatleri üzerine çekti.

Eylül Tumbar için Yalan dizisinin kariyerinde anlamı büyük olacak gibi gözüküyor. Güçlü bir dram hikayesinde duygusal ve masum bir kadın olarak yer alan oyuncu, kendini bulma hikayesindeki bir genç kadının günümüz dünyasındaki yansımalarını ekrana taşıyacak.

Eylül Tumbar, canlandırdığı Duru karakterini şu sözlerle anlattı:

“Çok duygusal, güzel, masum ve yüksek potansiyelli pırıl pırıl bir genç kızdır. Varlıklı Aksoy Ailesinin ona verdiklerini tüketmek yerine, onlara değer katmaya çalışan Duru, aile şirketinde çalışır. Bir prenses gibi büyütülmüş olsa da, duygusal açıdan hep yoksunluk çekmiştir. Annesinin duygusal gelgitleri nedeniyle erken olgunlaşmış, annesine annelik etmeyi öğrenmiştir.

Anne ve babasının sorunlu evliliğinde büyük bir denge unsuru olan Duru, iş hayatında da hep annesinin gölgesinde kalmıştır. Bu gölgeden çıkıp kendi iç sesini bulmak Duru’nun gerçek yolculuğunu başlatacaktır. Melike’nin hayatına girmesiyle de Duru karşılıksız sevgi ile tanışacak ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.”