Ana sayfa Dizi Haberleri Yalan dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan Serra Pirinç, birçok özelliğini annesine borçlu!

Yalan dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan Serra Pirinç, birçok özelliğini annesine borçlu!

tarafından ker_def

Yeni dizi “Yalan” ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin yayınlanan tanıtım filminde bebeğini ablasına emanet ederek cezaevine giren bir annenin dramı izleyici derinden etkilediği gibi; Anneler Günü’nün önemine bir kez daha dikkat çekti.

Serra Pirinç de bu önemli hikayenin kadrosunda yer alan isimlerden birisi ve anneler gününde güçlü duygular yaşıyor.

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Serra Pirinç,2017 yılından itibaren dizi setlerinde dikkat çeken bir oyuncu haline geldi.

Bizim Hikaye isimli unutulmaz dizide Müjde karakteri ile kariyerine güçlü bir adım atan Serra Pirinç, ardından da Vuslat isimli dizide Ceylan karakteri ile ilgi görmüştü.

Öğrenci Evi, Kağıt Ev, Saklı, Tozluyaka ve Benim Güzel Ailem isimli dizi projeleri ile önemli deneyimler kazanan oyuncu, şimdilerde Yalan isimli yeni Kanal D dizisi için emek veriyor.

Serra Pirinç’in bir süre ekrana ara vermesinin ardından güçlü bir dram hikayesi ile izleyici karşısına çıkacak olması, kariyeri adına da yeni bir başlangıç anlamına geliyor.

Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi dikkat çekici isimlerle birlikte aynı seti paylaşan Serra Pirinç, yakında hayranlarının karşısına bambaşka bir karakter ile çıkacak.

Anneler Günü dolayısı ile duygularını ifade eden Serra Pirinç, her zaman her zaman küçük bir kız çocuğu gibi hissettiğini dile getiren şu ifadeleri kullandı:

“Anneler Günü benim için bir günle sınırlı değil. Annelerimize her gün hassas ve özenli davranmalıyız. Ben annemi en ufak bir şekilde üzüp kırdığımda bile çok pişman oluyorum ve çok üzülüyorum. Sizi koşulsuz seven, her zaman yanınızda olmak isteyen birinin olması hayatta çok güzel bir şey. Annem aynı zamanda hayal gücümü ve espri anlayışımı da ciddi anlamda etkileyen biridir. Birçok özelliğimi ondan almış sayılırım. Bir gün sohbet ederken anneme “Hayatımda hiç lunaparkta dönme dolaba binmedim.” demiştim; O da bana “Hayır. Bindin ama karnımdayken” demişti. Haklı sayılırdı aslında. Annemin yanında her zaman küçük bir kız çocuğu gibi hissettiğim için çok mutluyum. Annelerimiz iyi ki varlar. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.”

Yalan dizisinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan otururken; dizinin senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği yeni dizi Yalan yakında Kanal D’de ekrana gelecek.