Ana sayfa Dizi Fragmanları Ezber bozacak Saklı dizisi BluTV’de başladı!

Ezber bozacak Saklı dizisi BluTV’de başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tutkulu ve yasak bir ilişkiyi farklı bir gözle anlatarak ezber bozmaya hazırlanan iddialı dizi Saklı, bugün BluTV’de başlıyor. Başrollerinde Hazar Ergüçlü. Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’ın yer aldığı Saklı, çok iddialı hikayesi ve sahneleriyle geliyor.

Son dönemde oldukça çarpıcı dizilere imza atan BluTV’nin izleyiciyi hikayesiyle çarpacak yeni yapımı Saklı başlıyor. Hazar Güçlü ve Fırat Çelik’in çok iddialı sahnelerle geldiği Saklı, bir cinayetin perde arkasında yaşanan yasak bir ilişkiyi anlatıyor.

Dizide çok usta oyuncular da var. Zuhal Olcay, Nur Sürer, Yekta Kopan, Erdal Küçükkömürcü, Janset, Emre Karayel gibi değerli oyuncuların da eşlik ettiği dizinin yönetmen ve senarist koltuğunda Deniz Akçay otururken, ikinci yönetmenliği Can Teker, görüntü yönetmenliğini Ahmet Bayer, yapımını ise MAY Productions üstleniyor.

Saklı dizisinin karakterleri şöyle:

Ozan (Fırat Çelik); hayal ettiği hayata ulaşma konusunda zorluklar yaşayan, henüz beklediği çıkışı yakalayamamış, 4 çocuk babası ve evli bir yazar.

Beril (Defne Kayalar) ise güçlü, zengin ve mutsuz bir ailenin biricik kızı olmaktan sıyırılıp kendi hayatını ve mutluluğunu kurmaya kararlı, kocası Ozan’a aşık ve dört çocuğuyla mutlu bir kadın.

Aslı (Hazar Ergüçlü), çocuğunu kaybetmesinin acısıyla baş etmeye çalışırken kendini yalnızlaştıran ve yasını tutan, genç, annesiz büyümüş bir kadın.

Volkan (Ahmet Rıfat Şungar), eşini yeniden hayata bağlamaya çalışan, geleneksel değerlere ve ailesine önem veren, gözü kara bir adam.