Ana sayfa Sosyal Medya Eski sağlığına kavuşan oyuncu Cemre Baysel’in ilk işi ne oldu?

Eski sağlığına kavuşan oyuncu Cemre Baysel’in ilk işi ne oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-En son Kanal D’de yayınlanan Baht oyunu dizisiyle ekrana gelen Cemre Baysel geçtiğimiz ay bir operasyon geçirmiş ve hayranlarını merakta bırakmıştı.

Cemre Baysel’in Baht Oyunu dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı oyuncu Aytaç Şaşmaz da bu süreçte sevgilisini yalnız bırakmamıştı.

Hayranlarına sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Cemre Baysel instagram hesabından ameliyata girmeden önce çekilmiş fotoğrafını paylaşarak şunları yazmıştı; “Benim kocaman ailem! Birkaç gün önce bir operasyon geçirdim. Sanki bunu hissetmiş gibi beni çok merak etmişsiniz. Ben iyiyim…

Bir yıldır benimle birlikte yaşayan şeyden kurtuldum. Bundan sonrası bol dinlenme. Eski sağlığıma kavuşmak için bir süre evdeyim. Durumumu açıklamayı beni seven sayan insanlara borçluyum. Herkese çok sevgiler” .

Eski sağlığına kavuşan oyuncu Cemre Baysel'in ilk işi ne oldu? 8

Cemre Baysel eski sağlığına kavuştu ve ilk işi doktoruna teşekkür ziyareti yapmak oldu. Sevgilisi Aytaç Şaşmaz ile birlikte Prof. Dr. Mustafa Seyhan’ı ziyaret eden Cemre Baysel, ‘Canım Mustafa Hocam başta size daha sonra tüm ekibinize çok teşekkür ederim. Zorlu süreci sayenizde çok kısa sürede atlattım. Şimdi daha güzel günlere’ yazdı.

Eski sağlığına kavuşan oyuncu Cemre Baysel'in ilk işi ne oldu? 9