Ana sayfa Güncel Haberler Ezgi Şenler mesajı verdi, Teşkilat asıl şimdi başlıyor!

Ezgi Şenler mesajı verdi, Teşkilat asıl şimdi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında Çatı Katı Aşk isimli Kanal D dizisinde başrolde izlediğimiz Ezgi Şenler, haksız eleştirilere maruz kalmıştı. Oyuncu, projenin kötü gelen reytinglerinin sorumlusu gibi gösterilmiş, sosyal medyada farklı yorumlar yapılmıştı. Diziyi final yapmadan bırakan ve Selin Şekerci’nin gelişi ile de yapımdan ayrılan oyuncu, adeta günah keçisi yapılmıştı.

Teşiklat dizisinde Pınar karakteri ile yerini alan Ezgi Şenler, böylelikle de başarısını bir kez daha gösterdi. TRT1’in 7 kahramanın vatansever mücadelesini ortaya koyduğu Teşkilat dizisinde güçlü isimlerle yan yana olan Şenler için bu çok büyük bir çıkış… Teşkilat genç oyuncunun kariyeri adına önemli bir başlangıcı da ifade ediyor… Bundan sonra Şenler’in ismini daha çok duyabilirsiniz. Zira Teşkilat milyonları etkiliyor ve bu projede yer alan tüm oyunculara büyük katkıları olacaktır.

Ezgi Şenler, senaryoyu ilk okuduğunda bu kadar iyi reytingler alabilecek bir proje olduğunu hissetmiş… Oyuncu, izleyicinin ilgisinin kendileri açısında ilaç gibi geldiğini belirtte. Ünlü oyuncu hayranlara teşekkür ettiği mesajında yeni bölümlerde de heyecanın yüksek olacağının altını çizdi.

“Yedi vatanseverin heyecan dolu hikayesi asıl ikinci bölüm itibariyle başlıyor” diyerek de önemli bir mesaj veren Ezgi Şenler, dizi hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı.

Ezgi Şenler, mesajında tüm hayranları Pazar akşamları ekran başına davet etti ve şu sözleri ile dikkatleri çekti:

“Senaryoyu ilk okuduğumda ben bu reytingleri alacağımızı biliyordum. Yüksek bekliyordum. Çok duygulandım. Bütün ekip olarak çok emek verdik, çok yorulduk ama sonunda bu güzel reytingler bize ilaç gibi geldi. Tam gaz çekimlere devam ediyoruz. Yedi vatanseverin heyecan dolu hikayesi asıl ikinci bölüm itibariyle başlıyor.

Fazla ipucu vermek istemiyorum çünkü biz ajanız ve işimiz gizem. O yüzden seyircimiz ekran başında olup heyecanla izlesinler bakalım neler olacağını. Bizler iş, sizler ekran başında olun :)”