Ana sayfa Sosyal Medya Kenan İmirzalıoğlu tatsız bir gaf yaptı, özür diledi!

Kenan İmirzalıoğlu tatsız bir gaf yaptı, özür diledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’ndan hayranları yeni bir dizi projesi bekliyor ama henüz bir gelişme yok. Oyuncu, Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programına da atv’de devam ediyor.

Kenan İmirzalıoğlu, programda yaptığı bir gaf için de özür diledi… Oyuncu, türkücü Arif Şentürk için ‘yıllar önce rahmetli oldu” ifadesini kullanmıştı. Ancak bu büyük bir gaf olarak kayıtlara geçti.

Halen hayatta olan Arif Şentürk, Kenan İmirzalıoğlu’nun bu sözleri söylemesinin kendisini kötü etkilediğini belirten sözleriyle gündeme geldi. Arif Şentürk, programı izlediğini belirtti ve o akşam yaşadıklarını şöyle anlattı: “Akşam böyle uzanmıştım, izlerim Kim Milyoner Olmak İster’i. Benim türkümün sözleri yazıldığını görünce heyecanlandım bakalım bilebilecek mi soruyu diye. Bekledim, çocuk bilemedi. Kenan ‘Rahmetli sanatçı’ deyince ben çok kötü oldum.”

Kenan İmirzalıoğlu ise Arif Şentürk’ü vefat eden Kamil Sönmez ile karıştırdığını belirterek, tatsız bir gaf yaptığını anlattı.

Ünlü oyuncu, Arif Şentürk’ü de arayarak özür diledi. Kenan İmirzalıoğlu, bu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Öyle bir talihsizlik oldu. Aklımda yanlış kalmış bilgi. Kendisiyle konuştum, özür diledim. Allah uzun ömür versin. Tatsız bir gaf oldu. Aklımda öyle kalmış. Sanırım rahmetli Kamil Sönmez ile karıştırdım. İki sanatçımızı da TRT1’den hatırlarım. Küçükken türkülerini dinlerdik. Kamil Sönmez’in vefatıyla karıştırdığım için bilgi karışıklığı oldu. Kendisine telefon açtım, özür diledim. O da olgunlukla ve anlayışla karşıladı.”