Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’in dizilere dönmesi için bir şartı var!

Fahriye Evcen’in dizilere dönmesi için bir şartı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, oğlu Karan’a hamile kalması ve sonrasındaki doğum ve annelik tecrübeleri nedeniyle uzun süredir ekranlara ara vermişti. Pandeminin de araya girmesi ile bu ara bir hayli uzadı. Evcen hayranları oyuncuyu yeni bir dizide görmeyi çok istiyor.

Peki Fahriye Evcen ne düşünüyor? Reklam çekimleri ile zaten zaman zaman setlere çıkan oyuncu, dizilere dönüşü için ise doğru bir projenin önüne çıkmasını bekliyor. Bu konuyla ilgili sorulara yanıt veren Evcen, şöyle konuştu: “Var. Görüşülenler var. Ama doğru iş olması, hele ki böyle bir ara verdikten sonra… Ara vermesem de çok önemli, önemsenmesi gerektiğini düşünüyorum. O yüzden içime sinen bir şey olmasını bekliyorum açıkçası.”

Fahriye Evcen, dizi setlerine dönmek için tek şart olarak projenin içine sinmesi gerektiği vurgusunu yaptı. Oyuncu anlaşılan şimdiye kadar kendisine iletilen teklifleri pek de beğenmedi…

Fahriye Evcen bir süredir setlerde yer alma ve dizilere geri dönme konusunda yeşil ışık yakan mesajlar veriyor. Ancak kendisine iletilen projelerin arzu ettiği gibi olmadığı ve bir süre daha hayranlarının beklemesi gerektiği sonucu çıkıyor.

Dijital mi yoksa televizyon dizisi mi? İşte bu soru da çok sorulur. Fahriye Evcen için fark eden bir şey olmadığını röportajından anlıyoruz. Oyuncu, “Artık dijitalin de çok önemli bir yanı var. Dijital de olabilir” diyerek her türlü teklife açık olduğunu anlattı.

Kuruluş Osman dizisinin sezon finali yapmasının ardından bir tatil planları olduğunu anlatan oyuncu hem eşinin hem de kendisinin tatile çok ihtiyaç duyduklarını ifade etti.