Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde olduğu Bergen’e bir adım daha yaklaştık!

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde olduğu Bergen’e bir adım daha yaklaştık!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını anlatan ve başrolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Bergen filminin çekimleri bir süredir devam ediyor. Yayınlanan ilk tanıtımıyla büyük heyecan yaratan filmin setinden yeni bir haber geldi.

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrıldıktan sonra tercihini bir filmden yana kullanan ve Bergen filmiyle anlaşma yapan Farah Zeynep Abdullah haberi bizzat kendi Twitter hesabından duyurdu. Abdullah hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün setin son günü. Bi garibim azcık” diye yazdı.

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde olduğu Bergen’e bir adım daha yaklaştık! 7

Yani Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşımına göre Bergen filminin çekimleri bugün sona eriyor. Bu da demek oluyor ki izleyici büyük bir heyecanla beklediği filmi izlemeye bir adım daha yaklaştı. Filmin çekimlerine yaklaşık iki ay önce başlanmıştı.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah’la birlikte Erdal Beşikçioğlu’nun paylaştığı filmin ilk tanıtımı yaklaşık iki hafta önce yayınlanmıştı. Tanıtımda Abdullah’ın, Bergen’le benzerliği şaşkınlık yaratmıştı. Hatta Abdullah’ın daha önce Bergen’le çalışmış bir takipçisi yetenekli oyuncuyu bir an Bergen’in kendisi sandığını yazmıştı.

Filmde Bergen’in eşi Halis Serbes’i usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Halis Serbest, yıllar önce ayrılmak istediği için Bergen’in yüzüne kezzap atmış, bir gözünün kör olmasına yol açmıştı. Halis Serbest bu olaydan yıllar sonra da Bergen’i öldürmüştü.

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği filmde ayrıca Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Şebnem Sönmez, Çağdaş Tekin ve Ahmet Kayakesen gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Bergen filminin vizyon tarihi ise henüz netleşmedi.