Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Gürman evleniyor! Oyuncu Paris’teki romantik evlilik teklifine evet cevabını verdi!…

Öykü Gürman evleniyor! Oyuncu Paris’teki romantik evlilik teklifine evet cevabını verdi!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Şarkıcılığın yanına oyunculuğu da ekleyen ve ATV’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı ‘Asiye’ karakteriyle gönüllerde taht kuran Öykü Gürman en son Bayram Şekeri adlı sinema filmi ile hayranlarıyla beyaz perdede buluştu.

Şarkıcılığının yanında oyunculuktaki başarısıyla da adından söz ettiren Öykü Gürman, bir süredir birlikte olduğu Fatih İçmeli ile evleniyor. Fransa’nın başkenti Paris’e giden sevgililer mutlu haberi sosyal medyadan duyurdu.

Sevgilisinin evlenme teklifini kabul eden Öykü Gürman bu anlara dair fotoğrafları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Öykü Gürman evleniyor! Oyuncu Paris'teki romantik evlilik teklifine evet cevabını verdi!... 9

Ünlü oyuncu ve şarkıcı paylaşımına; “Paris… Uçup giden yaşamla mutluluktan uçarak geceye konduk! beklemediğim bir an ama en çok sevdiğim doğallıkta, akışta aşka dönüştü yine her şey birdenbire. I said yes. Bu ana ortak olan “can” dostlar Onur’cuğum&Aslı’cığım teşekkürler. Beni çok mutlu ettiniz” notunu düştü.

Öykü Gürman evleniyor! Oyuncu Paris'teki romantik evlilik teklifine evet cevabını verdi!... 10

Sürpriz evlenme teklifiyle şoke olan Öykü Gürman yıllar önce verdiği bir röportajda, anne ve babasının 11 yaşında ayrıldıklarını ve baba eksikliği yaşadığını söyleyerek, erkek arkadaşında yaşadığı eksikleri aradığını anlatmıştı…

2015 yılında, 3 yıl boyunca aşk yaşadığı Türkücü Yavuz Bingöl ile evlenen Öykü Gürman, Bingöl’den 2016 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Bir önceki evliliğinde aradığı mutluluğu bulamayan Öykü Gürman’ın, yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Fatih İçmeli ile yeniden evlilik kararı alması hayranlarını da mutlu etti.

Öykü Gürman evleniyor! Oyuncu Paris'teki romantik evlilik teklifine evet cevabını verdi!... 11

Oyuncunun paylaşımına, kısa sürede binlerce ‘Tebrikler’ yorumu yapıldı.