Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz yine çok konuşulacak pozlara imza attı!..

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz yine çok konuşulacak pozlara imza attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetes.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz yakında yönetmen Ozan Açıktan’ın yeni sinema filmi Gidenler için sete girecek. Oyuncuya filmde Burak Deniz eşlik ediyor.

2020 yılının Eylül ayında yayınlanan Yarım Kalan Aşklar isimli Blu TV dizisinde de birlikte rol alan ve uyumları izleyici tarafından çok sevilen ikili, Gidenler filmi için Şubat ayında sete girecek.

Öte yandan oyuncu, şu sıralar özel hayatında da güzel günler geçiriyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz yılın son aylarında bir süredir birlikte olduğu İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Seaverson’dan aldığı evlilik teklifiyle de magazin basınının gündemine oturmuştu.

Dilan Çiçek Deniz sevgilisinden, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde evlenme teklifi almıştı. İzlandalı reklam yönetmeni olan Seaverson, aşkına romantik evlilik teklifini, unutulmaz bir şekilde yaptı. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz yine çok konuşulacak pozlara imza attı!.. 9

Fatih Sultan Mehmet köprüsünün üzerindeyken aracı durduran Seaverson, sevgilisine büyük sürpriz yaptı. İkili önce bariyer tarafına geçti sonra da o manzara eşliğinde evlilik teklifi geldi.

Henüz evlilik tarihini açıklamayan ikilinin aşkı tam gaz devam ediyor. Dilan Çiçek Deniz sevgilisiyle pozlarını instagram hesabından paylaştı. Birbirlerine olan aşklarını her fırsatta sergileyen ikilinin pozlarını oyuncunun takipçileri de ilgiyle takip ediyor.

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz yine çok konuşulacak pozlara imza attı!.. 10

Oyuncunun hayranları da ikiliyi birbirine çok yakıştırıyor. Öte sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu, iddialı paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiriyor.

Düzgün fiziğiyle de göz dolduran Dilan Çiçek Deniz’in instagram hesabından yaptığı son paylaşımlar takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz yine çok konuşulacak pozlara imza attı!.. 11