Ana sayfa Sinema Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’i canlandırdığı filme taze kan!

Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’i canlandırdığı filme taze kan!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Talihsiz hayatıyla bilinen arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatının anlatıldığı filmin çekimlerine başlanalı yaklaşık iki hafta oldu. Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’i canlandırdığı filme genç bir oyuncu daha dahil oldu.

Pandemi nedeniyle çekimleri yılan hikayesine dönen Bergen filmi nihayet iki hafta önce sete çıktı. Çekimler son hızla devam ediyor. En son Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteriyle izlediğimiz Farah Zeynep Abdullah, hayatı acılarla dolu Bergen’i canlandırıyor.

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği filmde ayrıca Tilbe Saran, Erdal Beşikçioğlu, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Şebnem Sönmez, Çağdaş Tekin ve Ahmet Kayakesen gibi ünlü başarılı oyuncular yer alıyor.

Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı filme taze kan! 7

Bergen filminin çekimleri sürerken oyuncu kadrosuna çok genç bir isim daha katıldı. TV100’ün haberine göre ekibe yeni dahil olan Almina Kahraman, Bergen’in çocukluğunu canlandıracak.

Almina Kahraman küçük yaşına rağmen deneyimli bir oyuncu. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde Ayça Bingöl’ün canlandırdığı Derya’nın çocukluğunu oynayan Kahraman daha önce de Kuzgun dizisiyle kamera karşısına geçmişti.

Acıların Kadını olarak bilinen Bergen, evliliği boyunca şiddete maruz kalmış ve yaşamındaki zorlu mücadeleyi müziğine de yansıtmış bir isimdi. Müzik kariyerine 1982 yılında çıkardığı Şikayetim Var adlı albümüyle başlayan Bergen, aynı yıl kocası tarafından yüzüne atılan kezzap sonucu iki gözünü de kaybetti, daha sonra sol gözü görme yetisi kazandı ve sağ gözünün hasarı yüzünden saçlarını sağ gözünün üzerine atmasıyla, bazense güneş gözlüğüyle olan imajıyla akıllarda kaldı.
Bergen, 1989’da Pozantı, Adana’da boşandığı eşi tarafından kurşunlanarak öldürüldü.